70 Bin Öğrenciye 1200 TL maddi destek!

Öğrencilere müjde verildi! Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 70 bin öğrenciye 1200 TL maddi destek verileceği açıklandı.

70 Bin Öğrenciye 1200 TL maddi destek!

Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü beraberliğinde imzalanan bir protokolle ihtiyaç sahibi olan 11 ve 12. Sınıf öğrencilerine yıllık 1200 TL maddi destek verileceği açıklandı.

11 ve 12. Sınıflara müjde verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen öğrencilere yıllık 1200 TL maddi destek sağlanacağı duyuruldu. Gaziantep Valisi Gül tarafından yapılan bir törende Eğitim şehri Gaziantep sloganının sözde kalmadığı ifade edilirken Gül tarafından açıklama yapıldı. 11 ve 12. Sınıfta okulan öğrencilerin ihtiyaçları olduğunu ifade eden Davut Gül, büyükşehir tarafından verilecek olan 1200 TL parayı harçlık olarak değerlendirebilirsiniz. Aile ekonomisine destek olan bu tutar öğrencilerin de ihtiyacını karşılamaya yeter.

Maddi destek

Fatma Şahin: Eğitim desteği önemli

Büyükşehir Beledi Başkanı Fatma Şahin eğitimde bireysel başarıların gurur duyduğunu belirtirken aynı zamanda okullar açılınca aile ekonomisi, eğitim giderlerinden dolayı zorlandığında çocuklarımız almak istediği şeyleri alamayabiliyorlar. Küçük bir destekle büyük başarı sağlayabilirsiniz. Öğrencilere verilecek paranın annelerin hesabına yatırılacağını dile getiren Şahin, verilen destek ile istenilen hedefe ulaşıldığını belirtti.

Detaylı bilgi için tıklayınız