Garanti Bankası 0.49 Faizle Devlet Destekli Nakit Ödeyecek

Garanti bankası yakın zamanda yaptığı açıklama ile %0.49 oranında faiz ile devlet destekli kredi vereceğini duyurdu. Duyurudan sonra krediye yüksek oranda bir ilgi yapıldı. İşte detaylar...

Garanti Bankası 0.49 Faizle Devlet Destekli Nakit Ödeyecek

Garanti bankası düşük faizle devlet destekli kredi veriyor!

Garanti Bankası 0.49 faizle devlet destekli nakit ödeyeceğini resmen duyurdu. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar Garanti Bankası üzerinden 0.49 faiz oranları ile devlet destekli Kredi başvurusunda bulunabilmeleri için başvuru şartlarını resmi hesabından açıkladı. Bununla birlikte Garanti Bankası üzerinden kredi kullanmış olan vatandaşlar ile birlikte maaş müşterilerine verilecek olan 0.49 faizli kredi kampanyası 10 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunduğu biliniyor.

10.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli işlem yapacak olan vatandaşlar kredi kullanmak istiyorlarsa ilk taksit ödemesinde 3 ay ertelemeli olan bu Kredi kampanyalarına katılım sağlayabilir. Bireysel ihtiyaç kredisi olarak verileceği için kredi sadece emekli olan sigortalı olarak çalışan veya devlet memuru olan vatandaşlar kullanacağı bu kredi imkanı için birçok farklı şart aranıyor. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar 10.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli olarak kullanacakları bu kredilerde 0.49 faiz oranları ile kredi onayı alamazsa bankanın kendi faiz oranlarından yararlanarak işlem yapıp yine 10 bin TL kredi alıp daha yüksek faiz ile ödeme yapabilir.

Garanti Bankası 0.49 faizli kredi başvurusu nasıl yapılır?

Garanti Bankası 0.49 faiz oranları ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan vatandaşlar için başvuruları resmi internet sitesi üzerinden aldığı biliniyor. Bankadan internet sitesine giriş yaparak buradan kredi başvuru formunu doldurarak veya %0.49 faiz oranları ile kredi alıp almadığınızı görerek başvuru yapabilirsiniz. Bankaya başvuru yaptıktan sonra kredinizi genel müdürlük onaylayacağı için anında sonuç gelmeye beklemeniz gerekiyor. Eğer bankada iyi müşteri grubunda iseniz ve kredi notunuz yüksek ise hazır tanımlanmış Kredi limitlerini kullanarak kredi sahibi olabilirsiniz.

Garanti Bankası üzerinden bu kredileri kullanmak için maaş müşterisi olmanız aranan ilk şartlardan biridir. Emekli maaşı alan kişiler için yapılan kampanya şimdilerde ise sigortalı olarak maaş alan vatandaşlar içinde yapılır. Garanti Bankası’nın resmi internet sitesine giriş yapıp güncel kredi kampanyalarını öğrenerek veya diğer Kredi kampanyalarına başvurunuzu buradan gerçekleştirmeniz mümkündür. Banka yapmış olduğu açıklamadan sonra ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere ve borç kapatma Kredisi olarak vereceği kredilerde düşük faiz oranları ile işlem yapacağını ve 200 bin TL’ye kadar kredi limite kadar kredi imkanı sunacağını da ekstra belirtti.