28 ocak korona virüs verileri açıklandı!

28 ocak tarihinde açıkalanan korona virüs verileri ile halk bir hayli telaşa kapıldı. Oldukça fazla oranda artış gösteren vaka sayısı ile ilerleyen süreçlerde neler olacağı merak ediliyor. İşte detaylar...

28 ocak korona virüs verileri açıklandı!

28 ocak korona virüs verileri açıklandı

Sağlık Bakanlığı “28 Ocak vaka sayısı” verileri merak konusu olmaya devam ediyor. Ülkemizde ve dünyada 1 yıldan fazla süredir etkilerini sürdürmeye devam eden ve son olarak omicron varyantı ile gündemde yer alan covid-19 pandemisiyle ilgili güncel son durum bilgileri “corona virüsü son dakika” başlıklı haberler ile her geçen gün duyurulmaya devam ederek bu alamda çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye’de ortaya çıkan ilk covid-19 vakasından itibaren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabı ile Sağlık Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden eş zamanlı olarak duyurulmaya devam ederek bu alandaki birçok çalışmada duyurulmaya devam ediyor. Paylaşılan en son Türkiye corona virüsü tablosu verilerine göre bugünkü covid-19 testi sonuçlarına göre 93 bin 586 kişi pozitif sonuçla tedavi edilmeye başlanarak korona virüsten kurtarılmaya başlandı. Sağlık Bakanlığı son dakika 28 Ocak korona tablosu vaka, vefat, iyileşen sayıları ve diğer tüm son dakika verilerini canlı yayında açıklayarak bu alanda bilgiler verdi.

Veriler ne durumda?

28 ocak tarihi ile toplam vaka sayısı 93 bin 586 olarak belirlendi. Belirlenen rakam ile korona virüs vakasının her geçen gün artış göstermeye devam ettiği biliniyor. İlerleyen süreçlerde tekrar sıkı tedbirlerin alınıp alınmayacağı oldukça merak edilmeye başlandı. Dün itibari ile 82 bin 180 olan vaka sayısının bugünkü artışı bir hayli tedirgin etmeye başladı. Buna ek olarak vefat sayısının 210 olarak kayda geçtiği 28 ocak tarihinde dünkü vefat sayısını geçtiği görülüyor. Vaka sayıları her geçen gün devam ederken yeni yılın ilk ayından sonra her hangi bir sıkı tedbir yer almadığı biliniyor. Bunlara ek olarak 28 ocak tarihinde iyileşen sayısının 85 bin 508 olması bir nebze olsun yüreklere su serpti.