24 saatte yüzde 20'den fazla kazanç sağlayan 2 kripto!

Geçtiğimiz 24 saatlerde içerisinde yüzde 20'den fazla sağlayan 2 kripto.

24 saatte yüzde 20'den fazla kazanç sağlayan 2 kripto!

Kripto fiyatları çılgın! Öyle ki, ayak uydurmak zor! Bununla birlikte, Bitcoin haberlerine sadık kalmadan güncel kalmak gerekiyor. Örneğin, son zamanlarda, iki kripto 24 saatten daha kısa bir sürede% 20'lik bir artışla iyi performans gösterdi. Ve Bitcoin ile ilgili değildi.

Ripple (XRP) fiyatı ivme kazanmaya devam ediyor

Geçen hafta sonu haberlerini takip ettiyseniz, muhtemelen Ripple'ın parladığını biliyorsunuzdur ! Dünyanın üçüncü uzun kripto para birimi olan Ripple, o zamandan beri yasal kıvrımlara ve dönüşlere saplandı. Ripple'ın fiyatı bu nedenle mantıksal olarak parlaklığını kaybetti.

Çoğu kişi çılgın hafta sonundan sonra bir sükunet düşünse de , öyle değil! Böylelikle 13 Nisan 2021 Salı günü Ripple'ın fiyatı ileriye dönük yürüyüşüne yeniden başladı. Ripple, 13-14 Nisan 2021 arasında 1,2 € 'dan 1,6 €' ya veya 24 saat içinde% 30'dan fazla çıktı !

Stellar (XLM), Ripple'ın izinden gidiyor!

Stellar tamamen bilinmeyen bir kripto para değil. Kripto Stellar, Temmuz 2014'te oluşturuldu ve kapitalizasyon için kendini 13'üncü küresel kriptoda kapsamaya devam ediyor. Stellar'ın fiyatı da 13-14 Nisan 2021 arasında 24 saatte% 23 artışla iyi bir performans gösterdi. Fiyat aynı dönemde yaklaşık 0,48 € 'dan 0,57 €' ya yükseldi.

Stellar ve Ripple fiyatının dinamikleri arasındaki analoji, iki kripto aslında bağlantılı olduğu için daha da ilginçtir! Gerçekten de Stellar, Ripple blok zincirinde ortaya çıkan sert bir çatlaktan doğdu. Ripple'ın stratejisi konusundaki anlaşmazlığın ardından eski yöneticilerinden Jed McCaleb şirketten ayrıldı ve kripto Stellar'ı yarattı.

Etiketler