Az bilinen 2 kripto para birimi!

Helium & Qtum: İzlenmeyi hak eden ve az bilinen 2 kripto para birimi

Az bilinen 2 kripto para birimi!

İlk 100 dijital para birimi, bu varlık sınıfının piyasa değerinin çoğunu elinde tutar. Sonuçta, Bitcoin ve Ethereum, 14 Nisan itibarıyla yaklaşık 2.208 milyar dolarlık değerin neredeyse yüzde 66'sına sahip. 9,231 jetonla, daha düşük dereceli jetonların başarı şansı çok azdır.

Değerli bir yatırım aracı arayanlar her gün bir sonraki bitcoin peşinde. On yıldan biraz daha uzun bir süre içinde altı yüz dolardan 65.000 doların üzerine çıkabilecek bir sonraki jetonu belirlemek bir zorluktan daha fazlası olacak. 2010'da bitcoin'e yapılan 100 dolarlık yatırım, 2021'de 100 milyon dolar değerinde.

Bugünlerde izlenimi dikkatleri çeken iki jeton Helium (HNT) ve Qtum ( QTUM ). Her ikisinin de 1 milyar doların üzerinde bir piyasa değeri var ve bu, hayatta kalma olasılığını artırmaya yetecek kadar kritik bir hacim.

14 Nisan itibarıyla, dijital para birimleri varlık sınıfı yaklaşık 2.208 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahipti. 9.231 jetondan 100'den azı 1 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine sahipti. Bitcoin, varlık sınıfına hakim olan 1.175 milyar doların üzerinde piyasa değeri ile liderdir. Ethereum, toplam değeri 85 milyar doları aşan diğer tek token. Nisan ortasında, Ethereum'un piyasa değeri 280 milyar dolara ulaştı. Sadece ilk on yedi kişi 10 milyar doları aşıyor. 5 milyar doları aşan piyasa değerleri yalnızca otuz iki jeton içindir.

Milyar dolarlık piyasa değeri kulübünde kalın!

Kripto para birimi varlık sınıfında spekülasyon yapmak isteyen tüccarlar için likidite en önemli faktördür. Uzun vadeli bir satın alma ve tutma stratejisine sahip düşük maliyetli, düşük hacimli jetonlar üzerine spekülasyon yaparken üstel getirilere yol açabilir, ancak başarı şansı düşüktür. Pozisyonlarına girmek ve çıkmak isteyen tüccarlar, 1 milyar doları aşan piyasa değerine sahip tokenlerle ilgilenmelidir. Doksan altı jeton, 14 Nisan itibarıyla bu klasmanda görüntülenmeye hak kazanıyor. Helyum ve Qtum'un piyasa değeri 1 milyar doları aşıyor.

"Helium Chart" bu listeye bir aday


Helyum, 14 Nisan itibarıyla seksen yedinci en büyük kripto para birimidir. Helyum, Nesnelerin İnterneti (IoT) cihazları için merkezi olmayan, blockchain destekli bir ağdır. Düğümler, bir kablosuz ağ geçidi ve bir blockchain madencilik cihazının bir kombinasyonu olan Hotspots biçiminde gelir. Helium'un web sitesi, dijital para biriminin ve blok zinciri ağının inşaat ve altyapı endüstrisinde tedarik zinciri lojistiğini iyileştirmeye nasıl odaklandığını açıklıyor. HNT'nin maksimum arzı 223 milyon jetondur.


Helyum 14 Nisan'da 15.35 $ seviyesinde işlem görüyordu.

Az bilinen 2 kripto para birimi! - Resim : 1

Haziran 2020'den bu yana 28 sent kadar düşüş yaşadı ve 19.50 $ 'a kadar yükseldi. Trend hala piyasalardaki en iyi arkadaşınız ve 14 Nisan'da 1.205 milyar dolarlık piyasa değeri olan HNT, de daha da yükselişe geçti..

"Qtum Chart" yukarı yönlü bir potansiyel sunuyor

Qtum, 14 Nisan itibarıyla altmış beşinci dijital para birimiydi. Qtum, UTXO modelini kullanan açık kaynaklı bir blockchain uygulama platformudur. Qtum, Ethereum'un akıllı sözleşme işlevselliğini Bitcoin'in güvenliğiyle birleştirerek büyük kuruluşlar tarafından benimsenmeye uygun bir token oluşturur. Web sitesinde açıklandığı gibi, Qtum'un blok boyutu hard fork'a ihtiyaç duyulmadan artırılabilir.

Qtum, 14 Nisan'da 15.90 $ seviyesinde işlem görüyordu

Az bilinen 2 kripto para birimi! - Resim : 2

Grafikte görüldüğü gibi, Qtum 2017'den beri piyasada. Token başına 1,04 $ 'dan en yüksek 81,85 $' a kadar değişen bir aralıkta işlem gördü. Zirveye 2018'in başında ulaşıldı. 2020'nin sonunda 2,00 $ seviyesinin altında işlem gördükten sonra Qtum bir yükseliş eğilimi gördü. 14 Nisan itibarıyla 1.564 milyar dolarlık piyasa değerine sahipti.

BirBorsa/Candas Kuran

Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Etiketler