1 Dolar Kaç TL Oldu? | Güncel Dolar Fiyatları

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hafta başında kabine toplantısının ardından yaptığı canlı yayın açıklamaları ile birlikte dolar düşüşe geçmişti. Açıklamaların peş peşe yapılması ve yatırımcıların doların düşeceği yönündeki kanaatiyle döviz bozdurması sonucu dolar 12 TL seviyelerine kadar geriledi.

1 Dolar Kaç TL Oldu? | Güncel Dolar Fiyatları

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hafta başında kabine toplantısının ardından yaptığı canlı yayın açıklamaları ile birlikte dolar düşüşe geçmişti. Açıklamaların peş peşe yapılması ve aynı zamanda yatırımcıların doların düşeceği yönündeki kanaatiyle döviz bozdurması sonucu dolar 12 TL seviyelerine kadar gerilemişti. Peki, bugün 1 dolar kaç TL oldu? İşte dolardaki son durum…

25 Aralık 2021 tarihli döviz kuruna ilişkin olarak birçok kişinin merakla doların son durumu hakkında bilgi almaya çalışıldığı bilinmektedir. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrasında açıkladığı yeni ekonomi sisteminin dolar üzerindeki etkisi devam ediyor. Aynı zamanda düşüşle beraber bozdurulan dolarlar doların daha dip seviyelere ulaşmasına neden oldu. İşte doların bugünkü fiyatı…

Bugün Dolar Ne Kadar? | 1 Dolar Kaç TL Anlık

Kur korumalı TL vadeli mevduat hesabı sisteminin açıklanması ile birlikte 18 lira seviyesine ulaşan dolar 12 TL seviyelerine kadar düşmüştü. Haftanın açılış gününde de sert düşüşünü sürdüren dolar 25 Aralık 2021 tarihi saat: 23:00 itibari ile 10,20 TL seviyelerine kadar düştü.

Kur korumalı TL vadeli mevduat hesabı nedir? sorusuna hemen aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Dolar Yükselecek Mi? | Güncel Dolar Yorumu

Dolar / TL: Doların TL karşısında kazandığı değer kazanmaya yıllardır devam ediyor... Bu yılın farkı ise yaşanan pandemi krizinin yarattığı enflasyon ve döviz girdisindeki düşüşün dolara değer kazandırması olarak görülüyordu. Bununla birlikte ekonomik yapılarda sürekli gelen değişim dolar kurunda yaşanan istikrarsızlığı daha ileri taşıdı. Hemen arkasından ise hükümet kanalından gelen ardı ardına açıklamalar doların harını artırarak şiddetli yükselmesine neden oldu. Bu süreç içerisinde dolara tam 6 kez müdahale edildi. Fakat bir çare olmadı yangına bir bardak su dökmekten farksız olan bu duruma 20 Aralık gecesi tarihi bir manifesto müdahalesi geldi. Nedir bu müdahale? İhracat kanalında yaşanan gelişmeler ve kur korumalı TL mevduatı ile birlikte TL'ye dönüş sürecini çok hızlandıran ekonomik yapı 18.26 TL seviyesine ulaşan doları 10.22 bölgesine kadar düşürdü. 11 bölgesinde dengelenme yaşayan Dolar / TL'de en yakın destek 10.43 aşağısında 10.20 altında ise 9.50 bulunuyor. Psikolojik sınır olarak ise 10 TL olarak görülüyor.

1 Dolar Kaç TL Oldu? | Güncel Dolar Fiyatları - Resim : 4

 CANLI DOLAR FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN...

 

SUSD KC Amerikan Doları Türk Lirası
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 32.36
Satış 32.38
Değişim -0.0899%
Son Değer 32.38
En yüksek 32.41
En düşük 32.32
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%