0,49 faiz ile kredi verecek olan bankalar belli oldu!

Son zamanlarda artan nakit ihtiyaç birçok vatandaşın kredi çekmesine sebep olmaktadır. Bankaların sağladığı düşük faizli kredi seçenekleriyle ilgilenen vatandaşların bazı zamanlarda sorunlar yaşadığı da görülmektedir.

0,49 faiz ile kredi verecek olan bankalar belli oldu!

Kredi notu düşük olan vatandaşların bu alanda nakit ihtiyacı konusunda sıkıntı çektiği de belirtilmektedir. Yeni yapılan düzenlemeyle bankalar düşük kredi notuna sahip olan vatandaşlara da kredi verebilecek.

Yalnızca %0,49 faizli bir şekilde ihtiyaç kredisi alabileceğiniz bankalar sayesinde sizlerde ihtiyaçlarınızı faiz baskısı altında kalmadan karşılayabilirsiniz. 5.000 TL’ye kadar geçerli olacağı açıklanan kampanyaya ilişkin detaylar bankalar tarafında verildi. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası tarafından gerçekleştirilen kampanya birçok vatandaşın düşük faizli bir şekilde kredi almasını sağlayacak.

Düşük faiz veren kamu bankaları

Düşük faizli kredi arayışında olan vatandaşların sayısı her geçen gün artıyor. Bu durum ise bankaların faiz oranlarıyla ilgili hesaplama araçlarının daha fazla kullanılmasına neden olmaktadır. Son zamanlarda artan enflasyonla birlikte birçok kişi nakit ihtiyacı çekmeye başladı. Bu durum ise kredi kullanımlarının hızlı bir şekilde artmasını direkt olarak etkilemiştir. Düşük faiz veren banka araştırması yapan kişiler soluğu internet ortamındaki derleme içeriklerinde almaktadır.


Bankaların güncel faiz oranlarına göre en düşük faizlerin kamu bankaları tarafından verildiği görülmektedir. Birçok kamu bankasının sağladığı düşük faizli ihtiyaç kredileri hali hazırda binlerce müşteri tarafından kullanılıyor. Türkiye’nin en büyük bankalarından olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası bu alanda %0,49’luk faiz oranıyla tercih sebebi haline gelmektedir. Her geçen gün popülerliğini arttıran kamu bankaları vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Bankalar tarafından yapılan açıklamaya göre üç bankanın da yalnızca %0,49 faiz oranlarıyla müşterilerine ihtiyaç kredisi vereceği belirtildi. 5.000 TL’ye kadar kullanma sınırınızın bulunacağı kredilerle ilgili ödemeler ise 6 aya kadar uzatılabilecek. Taksitli nakit avans kampanyası kapsamında düşük faizli kredi sağlayan kamu bankaları birçok müşterisinin nakit ihtiyacını gidermektedir. Hali hazırda binlerce kişinin başvuru yaptığı düşük faizli kredi için başvurular hem şubelerden hem de internet bankacılığı üzerinden yapılmaktadır.

0,49 faiz ile kredi verecek olan bankalar belli oldu!

Akbank ve TEB’den düşük faizli kredi

Kamu bankalarının yanı sıra özel bankaların da kredi kampanyaları devam ediyor. Özellikle Akbank ve TEB tarafından başlatılan kampanyaya göre ilk defa maaş müşterisi olacak olan müşterilerine 7.500 TL’ye kadar düşük faizli kredi verileceği açıklandı. Yeni müşteriler için geçerli olan düşük faizli kredi için tek yapılması gereken maaş müşterisi olunması. Maaş hesabı açan tüm vatandaşların kampanya kapsamında 7.500 TL’ye kadar nakit ihtiyacını karşılamasına olanak sağlanmaktadır.


Türkiye’nin en büyük bankalarından olan Akbank ve TEB bu alanda vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. İhtiyaç kredisi başvurusu olarak değerlendirilecek olan düşük faizli kredi için %0,99 oranında kredi faizi uygulanacağı açıklandı. Banka müşterisi olunmasının ardından 5 iş günü içerisinde krediye başvurulması durumunda düşük faizli kredi alınması mümkün olacaktır. Birçok kişinin beğendiği kampanya bu alanda düşük faizlerle ihtiyaç kredisi alınmasına olanak sağlıyor.

Bankalarda açtırılacak olan maaş hesapları sayesinde vatandaşlara düşük faizlerle kredi hizmeti verilecek. Aylık %0,99 faizlerle ödeyebileceğiniz kredilerin vadelerinin ise 6 aya kadar uzatılması mümkün olacak. Yapılandırma seçeneklerinin de bulunacağı krediyle ilgili Akbank ve TEB bankasından da açıklamalar yapıldı. Yeni müşterileri kapsayan düşük faizli kredi kampanyası için herhangi bir son başvuru tarihinin de olmadığı açıklandı. İlk kez Akbank ve TEB üzerinden maaş hesabı açacak olan müşteriler böylelikle düşük faizli kredi almaya da hak kazanacak.

Etiketler