Yatırım yapmak isteyenler dikkat: Altın fiyatları dalgalı!

Geçmişten günümüze yatırımcıların takip ettiği altın fiyatları bugünde araştırma konusu oldu.

Yatırım yapmak isteyenler dikkat: Altın fiyatları dalgalı!

Vatandaşların yakından araştırdığı altın fiyatlarıyla ilgili bazı gelişmeler yaşandı. Dalgalı olarak ilerleme kaydeden altın fiyatları yatırım yapmak isteyen kişiler tarafından araştırılmaya başlandı. Her daim en iyi yatırım aracı olarak karşımıza çıkan altın fiyatları özellikle Merkez Bankası tarafından alınacak olan faiz kararı sonrası araştırılmaya başlandı. Her gün araştırılan altın fiyatları bugünde araştırıldı. İşte, 18 Ekim gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları…

Döviz istikrarlı ilerlemeye devam ediyor!

Dolar fiyatları son zamanlarda ne yükseliyor ne düşüyor. Hal böyle olunca da dolar yatırımcısının canı oldukça sıkılmaktadır. Dolar fiyatı 18 Ekim günü 18,58 TL’den satışa sunulurken, Euro fiyatı18,30 TL’den satışa sunulmaktadır. Sterlin dolar karşısında değer kaybı yaşarken bugün de yeniden %11 oranında değer kaybetti. Sterlin satış fiyatı 21,09 TL’den işlem görmektedir.

18 Ekim Altın fiyatları

18 ekim altın fiyatları

18 Ekim altın fiyatları hemen herkes tarafından arama motorları üzerinden araştırılmaya başlandı. Hala 1000 TL’nin altında işlem gören altın fiyatları bugün de stabil ilerliyor. Gram altın fiyatı 987 TL’den alınırken, 988 TL’den satışa sunulmaktadır. Cumhuriyet altını ise 6479 TL’den alınırken, 6575 TL’den satışa sunuluyor. Yarım altın 3237 TL’den alınırken, 3291 TL’den satışa sunuluyor. Çeyrek altın fiyatı 18 Ekim tarihinde 1625 TL’den alışı yapılırken, 1649 TL’den satışa sunuluyor. Tam altın alış fiyatı 6463 TL olurken, satış fiyatı ise 6561 TL’den satışa sunulmaktadır.