Dolar aşağı yönlü hareket ediyor! 17 Ekim dolar bugün ne kadar?

Amerika Birleşik Devletleri tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan enflasyon kararı sonrası piyasalar oldukça etkilendi. Dolar bugün ne kadar?

Dolar aşağı yönlü hareket ediyor! 17 Ekim dolar bugün ne kadar?

Piyasa genelinde kısa süreli de olsa hakimiyet kazanmayı başaran dolar bu haftaya durgun başladı. Türk Lirası karşısında değer kazanan dolar, aynı değeri Sterlin üzerinde kazanamadı. Sterlin, dolar karşısında baskısını daha da artırarak 21 TL seviyesine yükseldi. Peki, 17 Ekim dolar bugün ne kadar?

Dolar bugün ne kadar? Yeni haftanın ilk gününde doların nasıl ilerleyeceği merak edilmeye başlandı. Özellikle yatırımcısı tarafından günün ilk saatlerinde araştırmalar hız kazandı. Dolar şuanda bulunduğu seviyeyi korurken, Euro aynı kaldı. Bir süredir piyasanın üstünde olan dolar fiyatlarının üzerinde İngiliz sterlini, altın ve brent petrol fiyatları baskıyı artırdı. Altın, sterlin ve brent petrol pazartesi günü yükseliş gösterdi. İşte, 17 Ekim canlı döviz fiyatları…

17 Ekim dolar bugün ne kadar?

17 Ekim Dolar fiyatı

Haftanın ilk gününde dolar aşağı yönlü hareket ediyor. En son açıklanan FED faiz kararı sonrası piyasa genelinde hakim olan dolar, bugün 18,59 TL seviyesinde başladı. Durgun bir şekilde aşağı yönlü olarak ilerleyen dolar fiyatı, diğer piyasaların baskısına daha fazla dayanamadı. Daha önce brent petrol, sterlin ve altın fiyatları üzerinde büyük bir baskı kuran dolar baskılanmayı durdurdu. Yani ibre tersine döndü. 17 Ekim dolar fiyatı öyle olurken, Euro fiyatı da 18,10 TL’den işlem görmektedir.

Canlı Döviz Kuru Fiyatları İçin Tıklayınız.

Sterlin baskıda!

17 Ekim Sterlin fiyatı

Cumhuriyet tarihi boyunca ilk kez 2022 yılında doların karşısında düşüş gösteren sterlin fiyatları bu haftaya yükseliş göstererek girdi. Son haftalarda dip seviyeleri bile gören sterlin bu haftaya 20,94 TL’den giriş yaptı.

Altın yeniden hareketlendi!

17 Ekim Altın fiyatı

Gün be gün dolar karşısında erime gösteren altın bugün toparlanmaya başladı. Gram altın fiyatlarını etkileyen Ons altın fiyatları bir nebze de olsa yükselişe geçti. 17 Ekim altın fiyatları:

Ons altın satış fiyatı 1651 TL,

Gram altın satış fiyatı 986 TL,

Çeyrek altın satış fiyatı 1623 TL,

Yarım altın satış fiyatı 3251 TL,

Tam altın satış fiyatı 6474 TL