Altın çakıldı! Dolar baskı altında kaldı! İşte, 14 Ekim Cuma Dolar, Euro, Altın fiyatları…

ABD tarafından enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından tüm piyasalar etkilendi. Altın çakılırken dolar baskı altında kaldı.

Altın çakıldı! Dolar baskı altında kaldı! İşte, 14 Ekim Cuma Dolar, Euro, Altın fiyatları…

ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra haftanın son gününde dolar seviyesini korurken resmen altın çakıldı. Beklentinin üzerinde gelen enflasyon verilerinin ardından tüm piyasalar etkilendi. Altın dolar, euro dolar ve sterlin dolar karşısında baskılanmayı artırdı desek doğru olacaktır. İşte, 14 Ekim Cuma dolar, euro ve altın fiyatları…

ABD tarafından açıklanan enflasyon rakamları yıllık bazda %8,2 olarak açıklanması beklentileri aştı. Böyle bir rakam açıklanmasının ardından piyasalarda her daim büyük yankı uyandıran dolar fiyatları merak edilmeye başlandı. Dolar, hafta boyu olduğu gibi bugünde kısmende olsa seviyesini korudu.

Altın bir anda çakıldı!

ABD enflasyon verileri açıklandıktan sonra ilk ve en çok etkilenen altın oldu. Altın fiyatları bir anda çakılırken bugün yeniden toparlandı. En çok darbe güren gram altın fiyatları bir anda geriledi. Gram altın fiyatları 996 TL seviyesinde işlem görürken dün açıklanmanın ardından bir anda 990 seviyelerine düşmüştü. Güne bir nebze de olsa toparlanarak başlayan altın fiyatları aslında hafta boyu seviyesini korumuştu.

Altın

Dolar baskı altında!

Enflasyon verileri açıklandıktan sonra dolar kuru yine kısmide olsa baskı altında kaldı. Haftanın son gününe bankalararası piyasada 18,57 TL’den giriş yapan dolar kuru hafta boyu taşıdığı seviyeyi korumayı başardı.

Euro, dolar karşısında hakimiyetini kaybetti!

Pazartesi gününden itibaren doların etkisi altında kalan Euro, son işlem gününde %0,15 gibi oranda da artış gösterdi. Dolar karşısında hakimiyetini yitiren Euro, 14 Ekim günü 18,16 TL’den işlem görmektedir.

Güncel Döviz Fiyatları İçin Tıklayınız.