Ripple'da hala bir umut var!

Ripple sert düşüşe sert tepki alımı...

Ripple'da hala bir umut var!

Ripple, 1.10 dolar seviyelerinde bir destek çekim alanı oluşturdu ve şu anda ABD doları karşısında yükseliş eğiliminde. XRP fiyatı, ana 1.50 dolarlık direnç bölgesini hacimli ve geçerse  güçlü bir artış başlatabilir.

Ripple, ABD doları karşısında 1.20 dolar ve 1.30 dolar direnç seviyelerinin üzerinde olumlu sinyaller gösteriyor.

Fiyat şu anda 1.11doların ve 100 basit hareketli ortalamanın  altında işlem görüyor.
XRP/USDT paritesinin 4 saatlik grafiğinde 1.12 dolara yakın direnç gösteren büyük bir 
1.12 dolar direnç bölgesini temizlerse paritenin yeni bir yükseliş başlatması muhtemel.

Geçtiğimiz hafta, Ripple’ın XRP’si 1.65 doların çok üzerinde bir aşağı yönlü düzeltme yaşadı. XRP, Bitcoin ve Ethereum‘a benzer şekilde düşüşünü 1.08 dolarlık desteğin altına kadar uzattı.

1.20 dolarlık desteğin altında sert düzeltme yaşayan Ripple şu sıralar toparlanma eğiliminde. 1.97 dolardan 1.08 dolara doğru gerçekleşen aşağı doğru hareketin  yüzde 23.6 değer kaybetti geri çekilme seviyesinin üzerinde bir kırılma oldu. 

Yükselen üçgenin altında kalan ve düzeltmenin bitmesiyle tekrar üçgen içine girmeye çalışan XRP'de hacim tekrar artış göstermeye başladı 1.1558 bölgesi üçgenin içine tekrar girer ve formasyon hedefi için tekrar yol almaya başlayabilir. Üçgenin tepesi olan 1.96 seviyelerine kadar ilerlemesi durumunda 2.35 ve 2.72 seviyelerinin denenmesi beklenebilir.

XRP için teknik destek ve direnç seviyeleri şöyle:

Destekler: 1,0788 - 0,9615 - 0,8926
Dirençler : 1,2831 - 1,5447 - 1,6444

Ripple'da hala bir umut var! - Resim : 1

BirBorsa / Cem ARSLAN

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Etiketler