Ripple (XRP) son görünüm

Ripple büyük yükselişinin ardından kripto paralarda yaşanan sert düşüşlere ayak uydurmuş durumda.

Ripple (XRP) son görünüm

Ripple Nedir?

Ripple, 2012 yılında ortaya çıkmış bir ödeme ağı sistemi (RippleNet) ve kripto para değeridir (XRP). Ripple diğer birçok kripto para birimlerinin aksine merkezi olan bir kripto para birimidir. Blockchain sistemi üzerinde işlem görmesine rağmen işlem gören bütün defterler şirket tarafından yönetilmektedir.

Ripple ile amaç büyük miktarlardaki varlık ve para transferlerinin hızlı, güvenilir ve ucuz bir şekilde, blockchain sistemi üzerinden yapılmasıdır.

Ripple şirketinin CEO’luğunu Brad Garlinghouse yürütmektedir ve dünyanın birçok yerinde ofisleri bulunmaktadır.

Ripple şu anda kripto para değerleri arasında Bitcoin ve Ethereum’dan sonra üçüncü en çok piyasa değeri olan kripto pardır.

Kurumsal bir merkeze sahip olması Ripple kripto para değerinin, ödeme sistemleri sağlayıcısı şirketlerin ve bankaların tercih ettiği bir kripto para ve transfer sistemi olmasını sağlamıştır.

Ripple Grafiği ve analizi

Ripple (XRP) son görünüm - Resim : 1

Bitcoin'in sert düşüşünden etkilenen alan XRP, 1.08 seviyelerinden gelen trend destek noktasını aşağı yönlü kırmış durumda.Bu trend desteğinin ardından 0.96 ve 0.86 destek noktalarından şu an için destek buldu ve 1.10 dolar seviyelerine geri döndü.Yaşadığı sağlam yükselişin ardından, Bitcoin düşüşüyle neredeyse yaşadığı yükselişin yüzde 40 altına indi.30 Nisan tarihinde dava ile ilgili önemli dosyaların paylaşılacağı online oturum öncesi bir fiyatlama durumu da ortaya çıkmış olabilir.Davanın seyrinin belli olmasıyla birlikte, daha önce yaşadığı en yüksek seviye olan 3.50 dolar seviyelerini orta vadede tekrar test etmesini bekliyorum.

Ripple için destek ve direnç seviyeleri;

Destekler ; 0.86 - 0.96 - 1.08

Dirençler ; 1.28 - 1.54 - 1.65

Yasal Uyarı


Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Etiketler