WeWork Bitcoin Club'a katıldı

Alan ve ortak çalışma hizmetleri sağlamada lider WeWork artık ödemeleri kripto para biriminde kabul ediyor.

WeWork Bitcoin Club'a katıldı

Ortak çalışma alanlarının lider sağlayıcısı WeWork, artık Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) dahil olmak üzere kripto para birimleriyle yapılan ödemeleri kabul ediyor. Şirket ayrıca kabul ettiği kripto para birimlerini hazinesinde tutacağını iddia ediyor.

Kendi web sitesinde yayınladığı bir yazıya göre, WeWork (BTC) Bitcoin kabul etmeyi bünyesinde gerçekleştirmek için ödeme işlemcisi BitPay ile ortaklık kurdu. Yakın gelecekte WeWork, teklifleri için ödeme olarak daha fazla kripto para birimini kabul etmeyi planlıyor.

Ayrıca, kısa süre önce halka açılan ABD platformu Coinbase, ortak çalışma alanlarında üyelik için ödeme yapmak için kripto para birimini kullanan ilk WeWork üyesi olacak.

WeWork'ün açıklaması, Coinbase'in aboneliği için hangi kripto para birimi ile ödeme yapmayı planladığını belirtmiyor, ancak bu stabilcoin platforma güçlü bir şekilde bağlı olduğu için USDC'nin tercih edilen varlık olması muhtemel.

"WeWork'ün gücü, dünya çapındaki üyelerimizin çeşitli ihtiyaçlarını ölçeklendirme ve en iyi şekilde karşılama becerimizde yatıyor. FinTech sektöründe üyelik tabanımız büyümeye devam ederken, onların ihtiyaçlarına uyum sağlama ve yeni bir ekonomiye hizmet etme kabiliyetimiz de artacaktır. WeWork CEO'su Sandeep Mathrani, ödeme yöntemi olarak kripto para birimini eklemek bizim için mükemmel bir anlam ifade ediyor ”dedi.

WeWork, otomobil üreticisi Tesla'dan sonra kripto para birimi ödemelerini kabul eden ve bunları hazinesinde tutan ikinci şirket oldu.

WeWork adına bu girişim, yatırımcılar nezdindeki imajını iyileştirmeye yönelik beklenmedik bir girişim mi? Aslında, ortak çalışma şirketi, borçları biriktikçe birçok durumda iflasın eşiğine geldi. 2020'de WeWork, Covid-19 salgını işlerini ciddi şekilde sekteye uğrattığı için 3,2 milyar ABD doları değerinde kaybetti

Etiketler