Ünlü altın analizcisinden şok iddia! Gram altın Eylül ayından itibaren dudak uçuklatacak

Bugün açıklanan FED tutanaklarından sonra altın da dolar da az da olsa yukarı yönlü hareket etti. Altında yaşanan dalgalanmalar devam ederken ünlü altın analizcisi bir iddia ortaya attı. Analizcinin ortaya attığı iddia dikkatleri çekmeyi başardı.

Ünlü altın analizcisinden şok iddia! Gram altın Eylül ayından itibaren dudak uçuklatacak

Son zamanlarda altın piyasasında yaşanan hareketlilik hem yatırımcıyı hem de altını olanların ilgisini çekmeye devam ediyor. Altın fiyatları bir önceki sıçramasında yükselişe geçmiş ama kalıcı olamamıştı. Ünlü altın analizcisinden şok iddia! Gram altın Eylül ayından itibaren dudak uçuklatacak

Geçtiğimiz aylarda altın fiyatları bir ara yükselişe geçmiş ama yükseklerde kalamamıştı. Ons altın fiyatları 1800 dolar seviyesinin üzerine çıksa da burada kalmayı başaramamıştı. Ons altının yükseldiği esnalarda gram altın da 1035 TL’yi görmüş fakat ONS altın da yaşanan düşüş sebebiyle gram altın da düşmüştü. Bugün açıklanan FED tutanaklarından sonra altın fiyatlarında çok fazla yükseliş olmadı. Altında şuan olan noktayı da Altın ve Para Piyasası eksperi İslam Memiş tarafından yorumlandı.

Altın fiyatlarıyla ilgili önceden beri farklı iddialarla gündeme gelen İslam Memiş bu kez de altının gelecek aylardaki geleceği en düşük seviyeyi aktardı. Özellikle eylül ayında gram altının göreceği en düşük seviyeyle ilgili konuşma yapan İslam Memiş özellikle altın yatırımı olanlar ve altın yatırımı yapacakları bir kez daha uyardı.

Eylül ayında gram altına dikkat!

Gram altın fiyatı

Altın yatırımcılarını bugüne kadar doğru yönlendirmesiyle karşımıza çıkan İslam Memiş bu kez de Eylül ayı ile ilgili açıklama yaptı. Daha önce 900 TL’nin altında gram altın alınamayacağını, hemen ardından da 950 TL’nin altında gram altın alınamayacağını iddia eden İslam Memiş’in iddiaları tutmuştu. Bu kez de gram altın ile ilgili üçüncü iddiasını açıklayan İslam Memiş Eylül ayına dikkatleri çekti.

Eylül ayından itibaren bundan sonra 1000 TL’nin altında bir fiyatla gram altın alınamacağını iddia eden İslam Memiş’in sözleri gündeme bomba gibi düştü. Gram altın fiyatı 18 Ağustos günü 1020 TL’den işlem görürken Eylül ayından itibaren bu fiyatın düşmeyeceği iddia edildi.