Trafikte bunu yapan yandı! Tamı tamına 1291 TL ceza yazılacak

Araç kullanan kişiler tarafından trafik kuralları sıklıkla araştırılmaktadır. Devlet tarafından yapılan trafik düzenlemeleriyle ilgili gelişmeler binlerce kişiyi ilgilendirmektedir. Trafikte bunu yapan yandı!

Trafikte bunu yapan yandı! Tamı tamına 1291 TL ceza yazılacak

Trafik düzenlemeleriyle ilgili tüm gelişmeler pek çok kişi tarafından takip edilmektedir. O ülkede yeni bir trafik kuralı geldi. Sürücüler seyir halindeyken bir trafik levhasıyla karşılaşacağı ve bu levhada yazan kurala uyulmazsa 70 Euro yani 1291 TL ceza yazılacağı belirlendi.

1291 TL ceza yazılabilir!

Almanya’da trafikte araç kullanan kişiler için yeni bir kural geldi. Sürücüler için yaşanan flaş gelişme gündeme bomba gibi düştü. Trafikte bulunan yeni trafik levhalarıyla ilgili yeni karar alındı. Şoförlerin karşılaştığı levhalara uyma zorunluluğu geldi. Trafikte karşılaşılan levhaya uyum sağlanmadığı takdirde yani trafik kuralına uyulmadığı takdirde 70 Euro yani 1291 TL para cezası uygulanacağı belirlendi.

Trafikte bunu yapan yandı! Tamı tamına 1291 TL ceza yazılacak - Resim : 1

Trafikte hemen her şoförün uyması gereken bu levhanın ne anlama geldiği de araştırılmaya başlandı. Konuyla ilgili levhanın ne anlama geldiğiyle ilgili de açıklama yapıldı. Yapılan açıklama kapsamında motorlu taşıtlar ve sepetli motosikletler için tek hatlı araçların sollanması yasaklanmıştır. Yani bu kapsamda trafikte karşınıza çıkan levha yürürlüğe girer girmez arabaların ve kamyonların bisiklet, moped ya da motosiklet gibi tek paletli araçların sollanmasına izin verilmeyeceği duyuruldu. Trafikte tehlikeden korumayı amaçlayan bu levhaya uyum sağlamayan kişilere 1291 TL para cezası kesilmekle beraber ödemeyen kişilere de maddi yaptırım uygulanacaktır.