Market ve restorana gidenler dikkat! 100 TL fazla harcama yapabilirsiniz

Fiyatların giderek artış göstermesi enflasyon rakamlarını olumsuz olarak etkileyip giderek yükseltmektedir. Hal böyle olunca da insanlar alternatif gelir elde etme yollarına yönelmektedir.

Market ve restorana gidenler dikkat! 100 TL fazla harcama yapabilirsiniz

Bir banka tarafından müjde verici bir kampanya başlatıldı. Başlatılan kampanya ise market ve restorana gidenleri ilgilendiren nitelikteydi. Kuveyt Türk Bankası internet sitesi üzerinden başlatılan kampanyayla ilgili detaylar belli olmaya başladı. Markete ve restorana giden kişilere 100 TL verileceği duyuruldu.

Müşterilere özel olarak başlatılan kampanya kapsamında yeni detaylar gelmeye başladı. Kuveyt Türk tarafından başlatılan kampanya kapsamında market ve restorana giden müşterilere 100 TL verilecek. Peşin olarak yapılacak olan 300 TL ve üzeri ikinci, üçüncü, dördüncü, beşinci harcamaya 15 TL, altıncı harcamaya 40 TL ve toplamda 100 TL Parafpara verileceği duyuruldu. 31 Ekim tarihine kadar geçerli olacak olan kampanyayla ilgili detaylar belli oldu.

100 TL verilecek!

Kuveyttürk 100 TL

Kuveyt Türk tarafından müşterilere 100 TL verileceği müjdesi verildi. Verilecek olan 100 TL ile ilgili detaylar belli oldu. Kuveyt Türk resmi internet sitesi üzerinden yapılan paylaşım herkesin dikkatini çekti. Kuveyt Türk tarafından yapılan açıklamada:

1 – 31 Ekim 2022 tarihleri arasında market ve restoran sektörlerinde Paraf ile yurt içi tüm banka POS’larından peşin olarak yapılacak 300 TL ve üzeri ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci harcamaya 15’er, altıncı harcamaya 40, toplamda 100 TL ParafPara verilecektir.

Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil uygulamasından kampanyanın Hemen Katıl butonuna tıklanması ya da yurt içinden MARKET yazıp 3404’e (KKTC için 3444’e) SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Kampanya müşteri bazlı olup, bir müşteri kampanyaya bir kez katılabilir ve en fazla 100 TL ParafPara kazanabilir.

Aynı gün aynı iş yerinden yapılacak harcamaların ilki kampanyaya dahildir.

Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur.

Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülü o karta yansıtılmaktadır.

Alışverişin yapıldığı iş yerinin, sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.

Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak günsonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.

Paraf, Parafly, Sanal kartlar ve Ek kartlar, Sanal POS’tan yapılan işlemler kampanyaya dahildir.

Parafree, Paraf Debit, Business kartlar, ticari kartlar, Parafree ve Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya sadece market ve restoran sektörlerinde hizmet veren işyerleri dahil olacaktır.

ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır. Transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır.

Kampanyadan kazanılan ParafPara’ların son kullanım tarihi 15.12.2022 saat 21:59 olacaktır.

Kullanılmayan ParafPara’lar 16.12.2022 tarihinde geri alınacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.