TOKİ başvuru durumu sorgulama! TOKİ başvurularına nereden bakılır?

TOKİ başvurusu yapan kişiler tarafından TOKİ başvuru durumu sorgulama nasıl yapılır? TOKİ başvurularına nereden bakılır? şeklinde araştırma yapılmaktadır. İşte, detaylar...

TOKİ başvuru durumu sorgulama! TOKİ başvurularına nereden bakılır?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak karşımıza çıkan TOKİ başvuruları hala devam ediyor. Peki, TOKİ başvuru durumu sorgulama nasıl yapılır? TOKİ başvurularına nereden bakılır?

TOKİ başvuruları 31 Ekim tarihine kadar devam edecek. Alt ve orta sınıf ailelerin ev sahibi olmasına imkan tanıyan TOKİ uygun fiyat ve 240 ay vade ile ödeme imkanını sizlere sunmaktadır. TOKİ sosyal konut projesi kapsamında 250 bin konut sunarken, 100 bin alt yapılı konut arsası ve ilk defa satışa çıkacak olan 10.000 sanayi sitesiyle vatandaşa hizmet verecek. Peki, TOKİ başvuru durumu sorgulama nasıl yapılır?

TOKİ kurulduğu günden itibaren en büyük sosyal konut projesi olarak bilinen sosyal konut projesiyle ilgili detaylar Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan geldi. Başvuru yaptıktan sonra SMS olarak gelen mesajdan sonra IBAN’a başvuru ücretini ödedikten sonra başvuruyu tamamlayabilirsiniz. Peki, TOKİ başvurusu yapan kişiler TOKİ başvuru durumu sorgulama nasıl yapılır? TOKİ başvurularına nereden bakılır?

TOKİ başvuru durumu sorgulama

TOKİ başvuru durumu sorgulama

TOKİ başvurusu yapan kişiler tarafından TOKİ başvuru durumu sorgulama nasıl yapılır? Şeklinde araştırma yapılmaktadır. E-devlet üzerinden başvuru yapan emekli, engelli, genç ve diğer kategori kısmından birini seçerek başvuru yapabilirsiniz. E-devlet üzerinden başvuru yaptığınız zaman TOKİ başvurusundan sonra Başvuru listesi sayfasından başvuru durumunuz hakkında bilgi edinebilirsiniz. Başvuru durumunu sorgulamak için başvurudan sonra size verilen takip numarasını kaydetmeniz gerekir.

TOKİ başvuru ücreti kaç TL?

TOKİ başvuru yapan kişiler telefonlarına mesaj geldikten sonra başvuru ücretini yatırmaları gerekir. TOKİ konut ve arsa başvurularında başvuru ücreti 500 TL olarak belirlenirken, iş yeri başvuruları için başvuru ücreti 2000 TL olarak belirlendi.

TOKİ başvuru ücreti ödeme

TOKİ başvuru ücreti ödeme araştırılan konuların başında yer aldı. E-devlet üzerinden yaptığınız başvurudan sonra telefonunuza gelen bilgilendirme mesajından sonra sizin adınıza Halkbank üzerinden hesap açılacaktır. Bu hesaba 500 TL konut başvuru ücretini yatırdıktan sonra başvurunuz kabul edilecektir. Hesaba para yatırma işlemini yapmadan önce hesap numaranızı kontrol etmeniz sizin açınızdan daha iyi olacaktır.