THYAO teknik ve formasyon analizi

THYAO hissesi endekse yön vermeye devam ediyor. Uluslararası uçuşların açılma ihtimali THYAO hissesin daha önce hareketlendirmişti tekrar bu ihtimal söz konusu olacak mı?

THYAO teknik ve formasyon analizi

THY hissesi dolu dizgin devam ediyor 6 Nisan 2018'den bu yana kıramadığı düşeni kırmaya çalışan THY hissesinde işler sadece teknik analiz ile yürümüyor... Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınından en çok etkilenen hisselerden biri olan THY'nin uçuşların açılma haberleri ile coşkulu yükselişi 2018'den gelen düşeni kırmaya yetecek mi? 

Bu soruların cevabını verebilmek için öncelikli olarak 14,75 TL fiyatındaki kırılımı görmemiz gerek. Kırılımın ardından gün kapanışı görmemiz gereken THY hissesinde teknik analizin dışında beklenen haberlerin gerçekleşmesi tekniği destekleyecek nitelikte eğer ki uluslar arası uçuşların açılması durumunda kırılımın gerçekleşmesi ihtimali kuvvetlenirken olası tekrar kapanma ile birlikte uçuşların kapatılması ise trendin dibine kadar gerçi çekilmelere neden olabilir. Endeksin yön verici hisselerinden biri olan THYAO direnci geçemeyişinin arından yatay bant üzerinde direnç zorlamaya devam ediyor. THYAO hissesinin yatay hareketler sergilemesi birçok Borsa İstanbul hissesine negatif yönlü yansıdı.

THYAO'da günlük grafikte destek ve dirençler şöyle:

Destekler: 14,25 - 13,48 - 12,39
Dirençler: 15,20 - 16,48 - 17,69

THYAO teknik ve formasyon analizi - Resim : 1

BirBorsa / Cem Arslan

Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

 

THYAO TURK HAVA YOLLARI A.O.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 308.75
Satış 309
Değişim 6.25%
Son Değer 309
En yüksek 310.25
En düşük 305.75
Haftalık Değişim 2.1487%
Aylık Değişim 3.7783%
Yıllık Değişim 35.1706%
Etiketler