Garanti Bankası hissesi teknik ve formasyon analizi

Garanti bankası hissesinde yeni yön neresi? Garanti bankası hissesi alınır mı?

Garanti Bankası hissesi teknik ve formasyon analizi

Garanti bankası, tüm banka hisseleri gibi uzun süredir sessizliğini koruyor dönem dönem kısa ataklar yapsa bile neredeyse 2 yıl önceki fiyatı ile hemen hemen aynı seviyelerde yoluna devam ediyor. Teknik olarak olumlu formasyonlar ürettiği dönemlerde zaman zaman politika ve dış etkenler ile formasyonların çalışmasına engel olsa bile faiz artışları ve kârlılık oranları nedeniyle ayakta kalmaya devam ediyor.

Kısa vadeli trendinde XBANK endeksi ile beraber yükseliş ihtimali olan GARAN hissesi endekse yön vermeye devam ediyor. Büyük bir düşüş yaşadığımız geçmiş dönemde Garanti Bankası hissesinin taban görüntüsü bozuluna kadar hiç bir hisse taban görünütüsünü bozamamıştı. 

Brekout formasyonu çalışması halinde hedef bölgesi 8,96 ve 9,16 olan Garanti hissesinde stop noktası 8,21...

Garanti Bankasının hissesinde günlük grafikte destek ve dirençler ise sıralı şekilde şöyle:

Destekler: 8,21 - 7,59 - 6,59
Dirençler: 8,69 - 9,19 - 9,89

Garanti Bankası hissesi teknik ve formasyon analizi - Resim : 1

 

BirBorsa / Cem Arslan

Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

 

GARAN TURKIYE GARANTI BANKASI A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 79.3
Satış 79.35
Değişim 2.85%
Son Değer 79.3
En yüksek 80
En düşük 77.1
Haftalık Değişim 0.7623%
Aylık Değişim 15.7664%
Yıllık Değişim 42.1029%
Etiketler