Theta coin nedir? Theta coin yorum

Theta coin veya tam adı Theta Network coin, Validator veya Guardian düğümleri istemli stake edilebilir ve kripto para birimidir.

Theta coin nedir? Theta coin yorum

Theta coin nedir?

Theta coin nedir sorusunu kısaca özetlemek gerekirse; Theta ödemeleri ve ödülleri kolaylaştırmak için blok zinciri teknolojisini kullanan merkezi olmayan bir kripto para birimidir. Video dosyalarını bir blok zincirinde saklamak imkansız olduğu için bu mümkün olmamaktadır. Theta coin mevcut devlere hizmet etmenin yanı sıra geliştiricilere bunun üzerine DAPP'ler inşa etmeleri için bir platform sağlamayı amaçlamaktadır. Sonuç olarak kripto para birimi endüstrisinde sıcak bir konu haline gelmesi muhtemeldir.

Theta coin işlemleri yönetmek için bir Proof-of-Stake (PoS) mekanizması kullanmaktadır. Bu çalışması için büyük miktarda bilgi işlem gücüne ihtiyaç duymadığı anlamına gelir. Çalıştırmak için büyük miktarda enerji gerektiren PoW'un aksine Theta daha verimli ve daha az risklidir. Birçok avantajı olan Theta keşfetmeye değer görülmektedir.

Theta coin haberleri

Theta coin haberleri yatırımcıların ilgisini uyandırmaya devam etmektedir. Theta dijital para birimi olarak piyasaya sürüldü ve mütevazı bir ekibe de sahiptir. Şirket girişim destekli bir şirkettir ve kurucuları farklı bir geçmişe sahiptir. Kurucular şirketi birçok endüstrinin ihtiyaçlarını karşılayacak küresel bir platform olarak oluşturmaya odaklanmıştır. Theta ayrıca stratejik kurumsal yatırımcıları da listeler. Akış hizmetleri, video ve veri dağıtımını sağlayan merkezi olmayan bir platformdur.

theta coin nedir

Theta coin projesi

Theta coin projesi kapsamında Theta kurucusu kim sorusu da yanıtlanmalıdır. Theta coin 2018 yılında Mitch Liu ve Jieyi Long tarafından hayata geçirilmiştir. Theta'nın kurucularının etkileyici geçmişleri de vardır. İlk kurucu ortak Long, oyun tasarım otomasyonu ve büyük ölçekli dağıtılmış sistemlerde kapsamlı deneyime sahiptir. Ayrıca çok sayıda akademik makale yazmıştır ve sanal gerçeklik, blok zinciri ve video akışı alanlarında çeşitli patentlere sahiptir. Şirketin ana iş konsepti merkezi olmayan video akışı, veri dağıtımı ve uç bilgi işlem etrafında dönmektedir. Şirket, kendisini çeşitlendirilmiş bir endüstride küresel bir lider olarak kurmaya çalışıyor.

Theta coin yorum

Theta coin yorum kapsamında belirtmek gerekir ki Theta'nın kripto para çevrelerinde neden sıcak ve yaygın bir konu olduğunu anlamak kolaydır. Ana hedefi yüksek işlem hacimleri, güvenli bir ortam ve hızlı işlemler sağlamaktır. Bu akış hizmetleri, mikro ödemeler ve düşük değerli işlemler için önemlidir. Theta yorum ve Theta coin ekşi aramaları kapsamında eşsiz özellikleriyle Theta’nın dijital medya alanında büyük bir güç olmaya hazırlandığı belirtilebilir. Piyasa yükselirse dünyanın daha da ilerlemesi için güçlü bir katalizör görevi görebilir.

theta coin yorum

Theta coin geleceği

Theta coin kullanıcıların ağ üzerinde girdi ve kontrol sağlamasına izin veren birkaç kripto para biriminden biridir. Theta, bilgisayar korsanlığı girişimlerine maruz kalan diğer kripto para birimlerinin aksine tüm kullanıcıların güvenliğini sağlamak için merkezi olmayan ağları kullanır. Ek olarak Theta  hızlı işlemleri ve güçlü güvenliği kolaylaştırmayı amaçlamaktadır. Theta, mikro ödemeler ve akış hizmetleri için mükemmel bir seçimdir. İstikrarlı bir platform ile içerik oluşturucular daha yüksek karlar elde edebilecekler. Bu kapsamda Theta coin geleceği merak uyandıran bir süreçle bizleri karşılayabilir.

Theta coin hangi borsada bulunur?

Kripto para birimi olarak da adlandırabileceğimiz Theta coin Binance olmak üzere Bitfinex gibi diğer büyük borsalardan alınıp satılabilmektedir.

Theta coin grafik

Theta coin grafik başlığı adı altında 1 aylık Theta coin grafiğini bu şekilde inceleyebiliriz.

theta coin grafik

Theta coin hedef fiyatı

Theta'nın başlangıç ​​değeri mütevazı olsa da uzun vadeli potansiyeli son derece yüksek görünmektedir. Diğer kripto para birimlerinden farklı olarak Theta blockchain teknolojisini kullanan açık kaynaklı bir projedir. TFUEL'e ek olarak TTA jeton, protokol değişikliklerinde oy vermek için kullanılan bir kripto para birimidir. Bu bir blok zinciri değildir ancak bunu yapmak için açık kaynaklı yazılım kullanır. Hal böyle olunca da dijital dünyada mahremiyet arayanlar için mükemmel bir alternatif olarak görünmektedir. Bu kapsamda Theta coin hedef fiyatı artış ivmesi yakalaması da muhtemeldir.

Theta coin ne kadar?

Theta coin alınır mı sorusunu cevaplamamızı sağlayan bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

Theta coin kaç dolar?

Theta coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 Theta coin dolar bazında 5,07 dolar olarak belirtilebilir.

Theta coin kaç TL?

Theta coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 Theta coin TL bazında 60,02 TL olarak belirtilebilir.

Theta coin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 5,26B Dolar

Hacim: 271,07M Dolar

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.

THETABTC:BNN Theta Bitcoin
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 2.354E-5
En yüksek 2.402E-5
En düşük 2.345E-5
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %