The Simpsons'ta BTC detayı

Bir 'The Simpsons' bölümü, hayali bir şekilde sonsuz fiyatlandırılmış Bitcoin'i ve GameStop hisselerindeki büyük dalgalanmaları gösteriyor.

The Simpsons'ta BTC detayı

The Simpsons Preside Over Bitcoin's Rise - Ünlü 'The Simpsons' dizisi bir süredir Bitcoin'e ve kripto dünyasına selam veriyor. Bu sefer ipucu çok hevesli çünkü BTC'nin fiyatının bir limit bilmeyebileceğini ima ediyor.

Popüler animasyon dizisinin 32. sezonundaki “Burger Kings” adlı 18. bölümde, ekranın alt kısmındaki borsa haber akışında bazı ABD halka açık şirketlerinin listelendiği bir haber yayını sırasında Bitcoin (BTC) yer aldı. Bununla birlikte, kripto topluluğunun dikkatini çeken ve Reddit alt forumlarında sıcak bir konu olan, sonsuz fiyatla fiyatlandırılan BTC'nin detayı oldu.

Ancak, söz konusu bölümden alınan aşağıdaki resimde özellikle fark edeceğimiz şey, Bitcoin fiyatındaki değişimi veren sonsuzluk simgesidir - yükselişi belirtmek için ise yeşil renkli olduğu görülmektedir. Popüler bilinçaltının şu anki hedefi BTC'nin geleceği hakkında ne düşünüldüğünü gösteren bir simge olup olmadığı hakkında akıllarda bir soru işareti yaratıyor.

The Simpsons'ta BTC detayı - Resim : 1

İlginç bir şekilde, Bitcoin'in sözünden sonra, video oyunu perakendecisi Gamestop (GME) sahnede göründü.

The Simpsons tarafından karakterize edilen alaycı tarzın ardından, ünlü hisse senedi - birkaç ay önce Reddit'teki bir yatırımcı topluluğu tarafından beslendiği bilinen - bir trilyon kazanç elde etti ve ardından hissenin yüksek volatilitesini taklit ederek hemen iki milyona düşmüştü.

Etiketler