Swipe coin'de son durum

Swipe coin nedir? SXP madencinliği nasıl yapılır?

Swipe coin'de son durum

Swipe Token (SXP) nedir?

Birçok DeFi tokenı spekülatif olarak kabul edilse de SXP öncelikle bir hizmet tokenı olarak hizmet eder. Tüm Swipe ekosistemine güç verir. Token sahiplerine çeşitli hizmetler sunması nedeniyle SXP'yi hem kullanmaya hem de tutmaya yönelik çok sayıda teşvik mevcuttur.

Swipe ekosisteminin temel özelliklerinden biri Visa banka kartıdır. Mevcut ilk ya da tek kripto para banka kartı değildir. Fakat diğer projelerin aksine, kullanıcıların banka kartı hizmetinden faydalanabilmeleri için SXP stake etmelerine gerek yoktur.

Swipe banka kartının birkaç farklı versiyonu vardır. SXP tutma zorunluluğu olmasa da SXP token sahipleri daha yüksek seviye kartlara sahip olabilir. Yüksek seviye kartlar, Netflix ya da Spotify'a abonelikler, komisyonsuz döviz işlemleri ve Starbucks, Uber, Apple Music ve Airbnb'de indirimler gibi çeşitli avantajlar sunar.

Hangi avantajlardan faydalanabileceğiniz, yerel mobil uygulamada stake ettiğiniz SXP birikimlerinizin güncel miktarına dayanır. 

SXP'de Teknik Ne Diyor?

SXP birçok kripto borsasında henüz yeni listelenmesine karşın 0.50 dolardan 5 doların üstüne çok kısa süre içersinde çıktığını gözlemlediğimiz SXP'de proje bakımından birçok yeni kripto paraya göre projesinin de etkisiyle çok hızlı hareketler yapmaya devam ediyor.

SXP'de günlük grafikte 7.67 hedefli bir boğa bayrağı açılmaya devam ediyor.

BTC / USDT paritesinin tüm alt coinleri etkilediği gibi SXP'yi de çok etkiliyor. BTC / USDT paritesi 52500 dolar altına inmediği sürece SXP'nin boğa bayrağında hiçbir bozulma olmayacağı BirBorsa analistleri tarafından düşünülüyor.

SXP günlük grafikte destek ve dirençler ise sıralı şekilde şöyle:

Destekler 4,54 - 4,47 - 3,94
Dirençler 4,96 - 5,20 - 5,62 - 5,80 

Swipe coin'de son durum - Resim : 1

BirBorsa / Cem Arslan

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Etiketler