SunExpress uçuş ağını yeniden genişletti

SunExpress uluslararası uçuş ağını son 2 gündür yaptığı açıklamalar ile genişletmeye devam ediyor.

SunExpress uçuş ağını yeniden genişletti

SunExpress, haziran sonundan itibaren geçerli olmak üzere Samsun'dan ve Gaziantep'te Berlin'e direkt tarifeli uçuşlara başlıyor.

SunExpress şirketinden yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu ve iştirakisi olan SunExpress şirketinin, 2021 yazında Anadolu-Avrupa sayısını ve uçuş çeşitliliğini geliştirmeye devam ediyor.

Daha önceleri iç hatlarda Gaziantep'ten Antalya ve İzmir'e haftanın her günü tarifeli uçuş düzenleyen SunExpress, dış hatlarda ise yeni rotası Berlin ile toplamda 7 Avrupa kentine Gaziantep'ten direkt karşılıklı sefer seçenekleri sisteme dahil ediliyor.

Hava yolu şirketi, Gaziantep-Avrupa hattında düzenlediği Basel, Düsseldorf, Frankfurt, Hanover, Stuttgart ve Zürih uçuşlarının yanı sıra Berlin'e 28 Haziran'dan itibaren sefer düzenlemeye başlayacak.

SunExpress, Samsun'dan düzenlemiş olduğu Düsseldorf, Frankfurt, Hanover ve Stuttgart uçuşlarına 29 Haziran'dan itibaren Berlin'i ekliyor. SunExpress ile Samsun'dan Almanya'nın başkentine direkt karşılıklı uçuşlar, her salı günü haftada bir kez gerçekleşecek. Hava yolu, dış hat destinasyonlarının beraberinde Samsun'u iç hatlarda günlük tarifeli uçuşlarla Antalya ve İzmir'e direkt bağlıyor.

Etiketler