Son dakika! Muslera’ya ne oldu?

Galatasaray Sivasspor maçında sakatlanan Muslera’ya ne oldu? Galatasaray tarafından açıklama yapıldı.

Son dakika! Muslera’ya ne oldu?

Galatasaray Sivasspor maçında sakatlanan Muslera’ya ne oldu? Galatasaray tarafından açıklama yapıldı.

Edinilen bir son dakika bilgisine göre Galatasaray Sivasspor maçında sakatlanan Fernando Muslera’ya ne oldu? Yapılan açıklamaya göre Muslera’nın sol diz iç yan bağlarında ileri derece yırtık, ön çapraz bağında esneme tespit edildi.

Galatasaray açıklama yaptı!  

Galatasaray tarafından Muslera ile ilgili açıklama yapıldı. Galatasaray tarafından yapılan açıklamada;

Profesyonel futbolcumuz Fernando Muslera’nın bugün Medical Park Bahçelievler Hastanesinde yapılan tetkikler sonucu sol diz iç yan bağlarında ileri derece yırtık, ön çapraz bağında ise esneme tespit edilmiştir. Kısa süre içerisinde oyuncumuzun tedavisine başlandı.

Muslera sahalara ne zaman dönecek?

Muslera

Yaşanan sakatlığın durumu ağır olduğundan dolayı hayranları tarafından Muslera sahalara ne zaman dönecek? Sorusu sorulmaktadır. Muslera’nın bir süre tedavi görmesi gerektiği ve bu tedavinin de kısa sürede tamamlanmayacağını düşünüyoruz. İç yan bağlarında ileri derece yırtık olması oyuncunun bir süre sahalardan uzak kalmasına neden olacak. Yapılan son açıklamaya göre yoğun tedavi sürecinin ardından Muslera sahalara 8 ile 12 hafta sonra dönecek. Bu süreçte 11 maç kaçıracak olan Muslera'nın tedavisi yoğun bir şekilde başladı.