Lazio Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Nasıl şifresiz izlenir?

UEFA Avrupa Ligi E grubu 6.karşılaşmasında Lazio evinde temsilcimiz Galatasaray'ı ağırlıyor. Karşılaşma 9 Aralık Perşembe saat 23:00'da başlayacak. Peki maç hangi kanalda? Detaylar birborsa.com adresinde yer alıyor.

Lazio Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Nasıl şifresiz izlenir?

Türkiye Süper Ligi'ni geçtiğimiz sezon şampiyon Beşiktaş ile aynı puanda bitiren Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ön elemelerinden elenmesinin ardından UEFA Avrupa Ligi gruplarına katılmaya hak kazandı. Avrupa Ligi gruplarına katılabilmek adına 2 ön eleme oynayan Galatasaray, rakiplerini rahat bir şekilde geçerken gruplarda ise enfes bir mücadele verdi.

Sarı kırmızılı temsilcimiz verdiği mücadele ve oynadığı oyun ile tüm dünya tarafından takdir topladı. Grup kuraları çekildiğinde grupta yer alan Lazio ve Marsilya takımları kolay lokma olarak görülmezken, Galatasaray'ın gruptan çıkmasına imkansız gözü ile bakılmaktaydı. Gelinen noktada ise teknik direktör Fatih Terim önderliğinde Galatasaray Lazio maçı öncesi grupta liderliğini koruyor. Liderlik mücadelesi için gidilen İtalya'da beraberlik bile temsilcimizi lider olarak gruptan çıkarmaya yetecek. Peki karşılaşma hangi ekranlardan izlenebilecek? İşte detaylar birborsa.com adresinde yer alıyor.

Lazio Galatasaray maçı şifresiz mi yayınlanacak?

Avrupa'da fırtınalar estiren Galatasaray, lider olarak çıkacağı Lazio karşılaşması saat 23:00'da başlayacak. Karşılaşmanın yayın hakları ise Exxenspor'da. Sezon öncesi tüm Avrupa maçlarının yayın haklarını elinde bulunduran Acun Ilıcalı, bazı karşılaşmaları televizyondan şifresiz olarak yayınladı. 

Lazio Galatasaray karşılaşmasının ise Exxen platformlarından şifreli olarak yayınlanacağı açıklandı. Taraftarlar karşılaşmayı izleyebilmek için ExxenSPOR paketini satın alması gerekmektedir. 

Lazio Galatasaray karşılaşmasını izleyiciler sadece Exxen ekranlarından takip edebilecek. İtalyan medyasından şifresiz bir yayın açıklaması gelirse birborsa.com adresinde sizlerle olacak.

ExxenSPOR paketi nedir? ExxenSPOR paketi nasıl alınır? ExxenSPOR paketi ücreti!

Exxen tarafından daha önce açıklanan paket ücretleri sonrasında ise güncelleştirmeye gitti. Daha önce Exxen paketi satın alan izleyiciler ek olarak +24,90₺ ödeyerek Exxenspor paketine de sahip olmuş olacak.

Lazio Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Nasıl şifresiz izlenir? - Resim : 1

Güncel Avrupa maçlarını izleme paketleri ise şu şekilde paylaşıldı. 

Exxen + spor paketi 34,80₺ olarak belirlendi. Bu paket reklamlı izleme seçeneğine sahip. Reklamsız seçenekleri ise 44,80₺ olarak açıklandı. Bu iki paket 1 yıl taahhütlü olarak bu rakamlarla açıklandı.

Exxen + spor taahhütsüz paketleri ise şu şekilde paylaşıldı. Aylık caymalı reklamlı paket ise 49,80₺ olarak açıklandı. Reklamsız paket ise 59,80₺ olarak belirlendi.

Yorumlar