Son Dakika: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener koronavirüse yakalandı

İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklama ile birlikte kovid testinin pozitif olduğunu duyurdu.

Son Dakika: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener koronavirüse yakalandı

Son dakika haberine göre İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener koronavirüse yakalandığını kendi sosyal medya hesabı Twitter'dan duyurdu. Merak Akşener, paylaştığı yazıda yaptırdığı testlerin sonucunda yeni tip kovid-19 testinin pozitif çıktığını ve eşiyle birlikte yeni kurallara göre 1 hafta boyunca karantinada olacağını duyurdu. 

Partisi ve sevenlerine de mesajlar veren Meral Akşener, genel durumunun gayet iyi olduğunu ve hem eşinin hem kendisinin iyi olduğunu dile getirdi. Karantina süreci biter bitmez yurttaşlarla buluşmaya devam edeceğini dile getiren Akşener, kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi. 

İkimiz de iyiyiz!

Sosyal medya paylaşımında Akşener, "Yaptırdığım Kovid testim pozitif çıktı. Eşimle birlikte bir hafta boyunca karantinada olacağız. Çok şükür ikimiz de iyiyiz, kimse merak etmesin. Karantina sonrasında milletimizle buluşmaya kaldığımız yerden devam." ifadelerine yer verdi.

Son Dakika: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener koronavirüse yakalandı - Resim : 1

Etiketler