Son Dakika: Erdoğan ateş püskürdü! Ben ihalelere imza atmam!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçmişte dönemde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı 6 milyar TL'lik ihale söylemlerine ateş püskürdü.

Son Dakika: Erdoğan ateş püskürdü! Ben ihalelere imza atmam!

Ben ihalelere imza atmam Kemal Bey!

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı Twitter'dan bir video yayınlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3 Nisan 2018 tarihli bir ihaleye gönderme yaparak aslında ihaleyi  yaklaşık 3.2 milyar liralık bir teklif veren firmanın kazandığını fakat bu şirkete ihaleyi kazanmasına rağmen işin verilmediğini yerine ise 6 milyar lira fazla para isteyen bir firmanın işi kazandığını dile getirmiş ve sosyal medyada infial etkisi yaratmıştı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu kararda etkin rol oynadığını da dile getiren videoya yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. ''Ben ihalelerde imza atmam, yalancısın Bay Kemal!''

Konuşmalarında Kılıçdaroğlu'na ateş püskürten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ihaleler üzerinden yalanlar söylenmeye devam ettiğini sözde bu ihalede normalden 3 kat fazlasına şirkete ihale verilmesi gibi bir konunun söz konusu olmadığını dile getiriyor. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan, ihalede Erdoğan imzası taşındığını dile getiren Kılıçdaroğlu'na bunun bir yalan olduğunu ve Kılıçdaroğlu'nun her fırsatta bir yalan söylediğini dile getirdi.

Yaşanan bu yalan sürecinden sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan bir talepte bulunduğunu açıklayan Erdoğan, ertesi gün çıkıp gerekeni yapması gerektiğini rica ettiğini söyledi. Bakan Karaismailoğlu ise kameralar karşısına çıkıp Bay Kemal'e güzel bir ders verdi diyen Erdoğan, ana muhalefet liderinin hayatının yalan olduğunu dile getirdi.

Etiketler