Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında konuşuyor!

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, özel bir canlı yayınında gündeme dair konuşuyor.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında konuşuyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, özel bir canlı yayınında gündeme dair konuşuyor. İstanbul'da yaşanan kar sorunlarına karşı sürekli takipte olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB'ye adeta ateş püskürmeye devam ediyor.

İstanbul'da yaşanan olaylardan dolayı ''Tam bir basiretsizlik'' diyerek Ekrem İmamoğlu yönetimini eleştirdi. İstanbul'u kaderine asla terk edilemeyeceğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kış sezonuna gelinmeden ne gerekiyorsa tedbirleri alınmalıydı diyerek eleştirilerin şiddetini giderek artırdı. 

Kar yağışıyla ilgili olarak yoğun kar yağışını bereket olarak gördüğünü fakat ortaya çıkan görüntülerin İstanbul'a yaraşır bir görüntü olmadığını dile getirdi.

Cumhurbaşkanından Erdoğan'a sert çıkış!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun engellendiklerini dile getirdiği açıklamalara cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaşanan durumu gecenin ilerleyen saatlerine kadar takip ettiğini ve personellerle irtibatta olduğunu da dile getiren Erdoğan, İmamoğlu'nu yalancılıkla suçladı.

Türkiye'de yaşanan doğalgaz kesintileri

İran ile yaşanan sıkıntıların ardından yaşanan doğalgaz sorunlarıyla ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB'ye gönderme yaparak borçlu olmak gibi bir durumun söz konusu olmadığını dile getirdi. Türkiye'nin borcu yüzünden doğalgazı kesilmesi gibi bir durumun asla söz konusu olmadığını ve gereken çalışmaların yapıldığını en geç 15 gün içerisinde doğalgazın tekrar kullanılabilir olacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan elektrik faturaları ile ilgili konuştu!

Elektrik faturalarına gelen tepkilerin giderek artması üzerine elektrik fiyatlamaları ile ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 150 kW miktarının, günlük 5 kW yöntemi ile bulunduğunu bunun amacının elektriği verimli kullanmaya teşvik etmek için yapılan bir uygulama olduğu dile getirildi.

Aynı zamanda geçtiğimiz yıla nazaran elektrik üretiminde kullanılan kömür ve doğalgaz fiyatlarının 10 katına kadar artış gösterdiğini de hatırlattı.

Detaylar birazdan...

Etiketler