Solgem.Finance, Solana blockchain üzerine kurulan defi ekosistemi

Merkezi olmayan finans veya 'DeFi', geleneksel finansal modelleri ortadan kaldıran, gelişmekte olan bir dijital finansal altyapıdır.Merkezi olmayan finans veya 'DeFi', geleneksel finansal modelleri ortadan kaldıran, gelişmekte olan bir dijital finansal altyapıdır.

Solgem.Finance, Solana blockchain üzerine kurulan defi ekosistemi

DeFi olarak tanımlanabilecek finansal hizmetlerin çoğu, üzerinde başka blok zinciri uygulamalarının oluşturulmasına izin veren bir platform görevi gören Ethereum blok zincirinde bulunabilir.

Merkezi olmayan uygulamaları veya dApp'leri kullanarak, iki veya daha fazla taraf, aracıların katılımı olmadan blok zincir teknolojisi ve akıllı sözleşmeleri kullanarak doğrudan takas yapabilir, ödünç verebilir, ödünç alabilir ve ticaret yapabilir. Ethereum, mevcut büyümesinde DeFi'ye yardımcı olurken, yavaş ana ağ iş kanıtı konsensüsü, sınırlı ölçeklenebilirlik ve yüksek işlem ücretleri gibi mevcut sorunların bir sonraki seviyeye büyümesi ve daha fazla benimsenmesi için çözülmesi gerekiyor.

Solgem.Finance Nedir?

Solana blok zinciri üzerine kurulu, yüksek düzeyde ölçeklenebilir, birlikte çalışabilir ve güvenli merkezi olmayan finansal ürünlere sahip Defi ekosistemi, DeFi araçlarını genel halk için daha erişilebilir hale getirecek. Platformumuz IDO Launchpad, NFT marketplace, Lending protokolü ve DEX sunar. Platformumuzdaki bir cüzdan bağlanarak tüm özelliklere erişilebilir.

Neden Solana?


Solana, saniyede 65.000 işleme kadar en performanslı izinsiz blok zinciridir. Solana ağının önemli bir yeniliği olan tarihin kanıtı veya POH konsensüsü, sizi mesaja kodlanmış güvenilir ve inandırıcı bir zaman damgasıyla donatır. Yavaş işlemler, sınırlı ölçeklendirme yeteneği ve yüksek işlem ücretleri gibi tasarım kusurlarına sahip Ethereum'un ana net çalışma kanıtı konsensüsü ile karşılaştırıldığında Solana bu sorunları çözüyor ve Ethereum'a göre bir avantaj yaratıyor. Solana, merkezi olmayan finansta büyüme ve ölçeklenebilirlik için yeni bir standart belirledi.

Solgem.Finance, Solana blockchain üzerine kurulan defi ekosistemi - Resim : 1

Ekosistem parçaları

DEX
Solana ekosisteminde işlemlere izin veren vesayetsiz otomatik likidite mekanizması.

Başlatma paneli
Tamamen merkezi olmayan bir fırlatma rampası, erken aşamadaki projeler için tokenleri satma ve vizyonlarını finanse etme fırsatı yaratır. Diğerlerinden farklı olarak, ilk form doldurucularına dayalı beyaz liste noktaları olmayacak.

Ödünç verme
Protokolümüz, sabit oranlı borç verme ve sabit oranlı borçlanma dahil olmak üzere bir dizi faiz oranlı ürün getirecektir.

NFT pazarı
NFT'ler için eşler arası ticaret platformu. Solgem, zincir üzeri protokolümüzde NFT ticaretini artırmak için daha yüksek düzeyde güvenlik, ölçeklenebilirlik ve birlikte çalışabilirlik sunar.

Solgem.Finance'ın önemli özellikleri

DAO
Solgem ekosistemi, oylama ve karar verme için geçerli bir yapı oluşturmak için Merkezi Olmayan Otonom Organizasyonu (DAO) kullanır. Solgem ekosisteminin üyeleri, daha fazla Solgem büyümesini belirleyen ortaklıklar, özellikler ve daha birçok şeye oy verebilecek.

Solucan deliği köprüsü
Merkezi Olmayan ERC20 - Solana'nın yüksek hızından ve düşük işlem ücretlerinden yararlanarak varlıkların Ethereum ve Solana blok zincirleri arasında sorunsuz bir şekilde taşınmasını sağlayan SPL token köprüsü. Solucan deliği entegrasyonu, sınırlarımızı genişletmemizi ve ölçeklenebilirliği geliştirmemizi sağlayacak.

Önemli Görüşler
DeFi Sadeliği kilit noktadır. Bu nedenle, her kullanıcının kolayca kullanabileceği ve DeFi'nin tüm potansiyelini açığa çıkarabileceği finansal araçlar yaratıyoruz. Ekosistemimiz tüm aracıları siler ve sadece bir cüzdan bağlayarak tüm özelliklerimizi kullanma özgürlüğü sağlar. AMM, güvenli ticaret sağlar, aracıları ortadan kaldırır ve varlıklarınızın sahipliğini sağlar. DAO, istikrarlı büyüme ve merkezi olmayan karar alma sağlamak için topluluk tarafından yönetilen oylama için geçerli bir yapı oluşturur.

Solgem.Finance Nasıl Sahip Olunur?

İlk SGM sahibi olma ve DeFi sektöründe oyunun kurallarını değiştiren potansiyel ile yolculuğun tadını çıkarma fırsatı sunuyoruz.

Token başına 0,01 dolar fiyatıyla bir ön satış turu için 75 000 000 SGM tokeni tahsis ettik.

15 Mayıs 2022'ye kadar tokenlar ön satış aşamasındadır ve listelemeden önce tokenleri indirimli olarak alma şansınız vardır.

Etiketler
Yorumlar