2022 yılında Shiba nasıl yükselebilir?

2022 yılında Shiba coin yükselecek mi? Yükselecekse hangi oranda yükseliş gösterebilir? İşte Shiba coinin geleceği hakkında tüm detayları haberimizin devamında!

2022 yılında Shiba nasıl yükselebilir?

Bildiğimiz gibi, kripto paralar günden güne popüler olan ve değerleri yükselen para birimleri. Bu popüler para birimlerinden en ön sırada gelenlerden biri de Shiba Inu. Shiba çıktığı ilk günden beri bazı yatırımcıların gözdesi. Piyasaya çıktığı günden beri Shiba’da çok fazla değişiklik meydana geldi. Çıktığında Dogecoin’in alternatifi gözüyle bakılan Shiba şimdilerde ise pek çok alanda ve sektörde faaliyet göstermeye başladı.

Shiba, yaptığı sert ve güçlü hamlelerle kısa sürede kripto para sıralamasında ilk 10’a kendini attı. Shiba günümüzde 14 milyar dolar piyasa değeriyle listenin üst kısımlarında yer alıyor. Shiba, her hafta olduğu gibi bu hafta da önemli gelişmeler yaşadı. Bu gelişmeler yılın 2. yarısında Shiba’nın değerlenmesi için etkili olabilir. Bu hafta yaşanan önemli gelişmelere bakalım.

ABD merkezli borsada listelenme

Shiba bağlamında bu haftaki gelişmelere baktığımızda en önemli gelişmenin, ABD merkezli kripto para platformu Robinhood borsasında listelenmesi olduğunu söyleyebiliriz.

Robinhood borsası, altcoin listelemesinde ince eleyip sık dokuyan bir borsa. Her altcoini portföyüne almayan bu borsanın Shiba’yı listelemesi olumlu bir haber olarak yansıdı ve Shiba az da olsa değer kazandı. Bu borsanın listelemesi, Shiba’yı ABD kıtasında daha popüler hale getirebilir ve daha çok yatırımcı çekebilir.

Shiba’nın Metaverse atılımı

Shiba Inu, SHIB Metaverse’ü inşaa etti ve böylelikle oldukça popüler olan Metaverse evrenine girmiş oldu. Bu atılımla Metaverse evreni Shiba’nın gelişimine katkı sağlayabilir.

Metaverse’de teklifler alınmaya başlandı bile. Önümüzdeki haftadan başlayarak insanlar Shiba Inu kullanarak sanal arazi sahibi olabilecekler. Bu evrende satın alımlar ve işlemler için Shiba token ve onun ekosistemindeki kripto varlıkların kullanılacak olması bu token için daha popüler olma sonucunu doğurabilir.


Shiba için önemli bir sorun olan arz çözülüyor mu?

Shiba çıktığı günden bu yana çokça popüler oldu ve herkesin bildiği bir token haline geldi. Fakat Shiba için en önemli sorun arz meselesiydi. Shiba ekibi bu konuya el atmak için kollarını sıvadı. Ekip, ShibaSwap 2.0 adlı bir sistemi devreye soktu. Böylelikle sistemli bir yakım işlemi oluşturuldu. Bu sistemle yılda 100 trilyon SHİB tokenin yakılması bekleniyor. Hepimiz artık arz talep dengesini biliyoruz. Arzın bu derece kısılmasının fiyata olumlu yansıyacağı düşünülebilir.

Bütün bu gelişmelerin gösterdiği üzere Shiba ekibi, tokenleri için en iyisini yapmak istiyor. Bu gelişmeler olumlu olsa da, altcoinlerin piyasanın genel hareketleri doğrultusunda gittiğini unutmamalıyız.

SHIBUSDT:BNN SHIBA INU TetherUS
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 8.09E-6
En yüksek 8.4E-6
En düşük 8.01E-6
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler