Sivas'ta baba parçalanmış, oğlu donmuş olarak bulundu

Sivas'ın İmranlı ilçesinde yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan 75 yaşındaki Musa Karapınar ve oğlu Özer Karapınar evlerinde ölü bulundu.

Sivas'ta baba parçalanmış, oğlu donmuş olarak bulundu

Sivas'ın İmranlı ilçesinde yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan 75 yaşındaki Musa Karapınar evinde parçalanmış halde bulunurken oğlu Özer Karapınar ise bahçede çıplak ve donmuş halde ölü olarak bulundu. Vücudu parçalanmış olan babanın ise kafasının kayıp olduğu belli oldu. 

Sivas'ın İmranlı ilçesinin Eskikapımahmut köyünde babası Musa Karapınar ile yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan Özer Karapınar evinde ölü olarak bulundu. Özer Karapınar evin bahçesinde bulunan bir ağacın yanında çıplak halde hareketsiz halde kalmışken, Musa Karapınar ise evde parçalanarak bulundu. 

Parçalanan babanın başı kayıp!

Sivas'ta baba parçalanmış, oğlu donmuş olarak bulundu - Resim : 1

Sivas Jandarmasının evde yaptığı incelemeler sonucu Özer Karapınar'ın babası Musa Karapınar'ın vücudunun parçalandığı ve parçalanan vücudundan ayrılan kafasının ise kayıp olduğu öğrenildi. Her parçası bir yere ayrılan adamın neden öldürüldüğü henüz bilinmiyor. Baba ile oğlunun cenazesi İmranlı Devlet Hastanesi morguna konuldu. İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Ekipleri tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.