Sıfır Emisyonlu Yeni Bir Ekosistem

Immutable Insight, blockchain tabanlı iki yeni borsada işlem gören menkul kıymeti tanıttı: “Sustainliquid” ve “Kryptobest”.

Sıfır Emisyonlu Yeni Bir Ekosistem

İklim katili nedeniyle “geleceğin altyapısı blockchain tekoljisidir''.

Bu, Immutable Insight'ın başlangıç vizyonudur. Kurucu Katharina Gehra, kurucu ortak Dr. Volker-Henning Winterer, tamamen sıfır emisyonlu bir ekosistem vizyonu. 2019 yılında kurulan şirketin hedefi var “Veri odaklı yaklaşımlar ve kripto varlık analizi yoluyla blok zinciri teknolojisinin tüm potansiyelinden yararlanmak”. Bu araçlara dayalı olarak, iki yeni borsada işlem gören menkul kıymet (ETI) piyasaya sürüldü: “Sustainliquid” ve “Kryptobest”. Gehra, BTC-ECHO'ya “küçük yatırımcılara uzmanlığımızdan yararlanma fırsatı sunma” motivasyonuyla oluşturuldu.

Sustainliquid nasıl çalışır?

Yatırım yapılan sermaye, daha sonra akıllı sözleşmelere yatırılmadan önce, önce bir staking blok zincirinde bir tokene dönüştürülür. Akıllı sözleşmeler, işlem ücretlerini ve enflasyon ücretlerini toplayacak ve bunlar daha sonra yatırımcılara ödenecek. Immutable Insight'a yüzde üç ila yüzde bir getiri hedefliyor. Sosyal bir katkı sağlamak için takip ödülünün yaklaşık yüzde 30'u Givewell'e gitmelidir. Sustainliquid ile şirket, özellikle özel yatırımcılara hitap etmek istiyor.

Gehra'ya göre, Sustainliquid size stake etmenin tüm avantajlarını sağlar, CO₂ emisyonlarınızı yönetir ve biraz para toplar. “Blockchain teknolojisi... gerçek ESG için tek sistemik kaldıraç” görüşündedir.

Etiketler