XRP Coinbase’de “yanlışlıkla” listelendi

Amerika'nın en büyük borsası olarak kabul gören Coinbase, yanlışlıkla XRP'yi listelediğini açıkladı. Şirketin fotoğrafı Twitter hesabından yapılan yazılı açıklamada, "Teknik bir problemden ötürü mobil uygulamada XRP görülmüştür" söylendi.

XRP Coinbase’de “yanlışlıkla” listelendi

CEO Brian Armstrong’un geride bıraktığımız günkü “Lend” ürünü açıklamasıyla SEC ile arasında suların bir kez daha ısınmaya başladığı Coinbase borsası, yaşadığı teknik bir hata ile XRP‘nin Coinbase PRO mobil uygulamasında görülmesine engel olamadı.

Kimse İşlem Gerçekleştiremedi

Coinbase PRO’nun Twitter hesabından ise TSI 7 sularında bir açıklaması yapıldı ve XRP’nin teknik bir hata nedeniyle görüldüğü fakat işleme kapalı olduğunun bilgisi verildi:

Daha öncede açıklandığı gibi, Coinbase XRP işlemlerini askıya almıştır. Yaşanan teknik bir problemden ötürü ise XRP, Coinbase PRO mobil uygulamasında geçici olarak bazı müşterilere gözükmüştür ancak hiçbir şekilde işlem yapılabilir durumda olmamıştır.

Coinbase hesabından atılan bu tweet’in altına ise yalnızca birkaç saatte binden fazla yorum geldi. Bazı mühendisler böyle bir hatanın nasıl olacağı konusunu tartışırken, Coinbase yatırımcıları ise Ripple ve SEC ar asındaki davanın gidişatından ötürü, borsanın XRP’yi bir kez daha listelemeye hazırlandığını ve hata olarak gösterilen olayın bunun işareti olduğunu belirttiler.

Aynı zamanda dün fenomen token’lardan bir tanesi olan Shiba Inu’yu listeleyen Coinbase PRO’da, bu token’la ilgili yaşanan problem de kullanıcıların tepkisini çekti. Coinbase PRO, listelenmeden sonra yaşanan problemden ötürü SHIB, çekim ve yatırma işlemlerini askıya almıştı.

Etiketler