Bloktopia (BLOK) Coin Nedir? – Bloktopia (BLOK) Coin Geleceği 2022

Bloktopia para birimi, sanal dünya oyununun standart para birimi olarak işlev görecektir. Reklam ve emlak için kullanılan NFT'leri satın almak için kullanılacak ayrıca bu NFT'ler Bloktopia ekibine gelir sağlayacaktır.

Bloktopia (BLOK) Coin Nedir? – Bloktopia (BLOK) Coin Geleceği 2022

Bloktopia para birimi, sanal dünya oyununun standart para birimi olarak işlev görecektir. Reklam ve emlak için kullanılan NFT'leri satın almak için kullanılacak ayrıca bu NFT'ler Bloktopia ekibine gelir sağlayacaktır. Oyun ne kadar aktif kullanıcıya sahip olursa, o kadar fazla BLOK kazanır. Bu, BLOK paraları için iyi bir yatırım olacaktır. Oynamak ve kazanmak için harika bir fırsat olma ihtimali öngörülmektedir.

Bloktopia (BLOK)  Coin Nedir?

BLOK, sanal bir alışveriş merkezi gibi çalışan ERC20 uyumlu bir kripto para birimidir. Çeşitli mağaza ve restoranların yanı sıra alışveriş yapılabilecek yerler de olacaktır. Ayrıca, BLOK token sahipleri mülklerinin reklamını yaparak para kazanabilirler. BLOK oyun için de kullanılacak ve oyun oynayabilecek, kripto hakkında bilgi edinebilecek ve kendi dünyalarını yaratabilecekler. Oyun yüksek bir potansiyele sahip olsa da, ilgili bazı riskler var.

bloktopia coin

Bloktopia (BLOK) Coin Kime Aittir ve Ne Zaman Arz Olmuştur?

BLOK madeni para  proje için mükemmel bir seçimdir. BLOK jetonu 6 Ekim 2021'de Polygon Smart Chain'de piyasaya sürüldü ve ICO'nun bir parçası olarak satın alınabilecek iki milyon BLOK bulunmaktadır.

Bloktopia (BLOK) Coin Yorum

Bloktopia yorum kapsamında başlangıç olarak söylenebilir ki nispeten genç yaşına rağmen, kripto para piyasası halen erken aşamalarındadır. Toplam pazar büyüklüğünün 2025 yılına kadar 814 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Bu, BLOK'un hayatta kalma şansının yüksek olduğu anlamına geliyor. Bloktopia geleceği incelendiğinde ise , Ethereum'daki benzer oyunlarla rekabet etmenin yanı sıra Decentraland ve Sandbox'a karşı da rekabet ettiği görülmektedir. Bu iki proje, küresel artırılmış ve sanal gerçeklik pazarında zorlu bir rakip olmaya hazırlanıyor.

Bloktopia, NFT tabanlı teknolojiyi kullanan yeni bir sanal gerçeklik oyunudur. Bu oyunda, gelir elde etmek ve oyun oynamak için ağlar ve sanal mülkler kuruyorsunuz. Ancak, topluluğun bazı iyileştirmelere ihtiyacı var gibi görünmektedir.

bloktopia coin

Bloktopia (BLOK) Coin Özelliği

Bloktopia topluluğu eşsiz bir fırsat olmasıyla birlikte sanal gerçeklik oyunu, kullanıcıların reklam yoluyla pasif gelir elde etmelerini sağlayacaktır. Diğer kripto para birimlerinin aksine Bloktopia, diğer herhangi bir sanal gerçeklik tecrübesine benzemez. Bonus olarak, kullanıcılar gayrimenkul için rekabet edebilecek ve kripto para birimleri hakkında bilgi edinebilecek. 3D Oluşturma Motoru, en gelişmiş gerçek zamanlı video oyun motorudur. Bloktopia geliştiricileri, kripto endüstrisindeki lider şirketlerle ortaklık kurulmuştur.

Bloktopia metaverse, gayrimenkul içeren sanal bir dünyadır. BLOK token sahipleri tarafından yönetilecek olan Bloktopia madeni para, kripto para dünyası hakkında bilgi edinmenin harika bir yoludur. BLOK belirteçleri satın alarak, para kazanmak için birçok fırsata sahip olunabilir. Arazilerini kiralayabilirler veya kâr etmek için satılabilir. Bu faaliyetlerden kazanmanın yanı sıra pasif kazanç yoluyla da kazanılabilir.

bloktopia coin

Bloktopia (BLOK) Coin Hedef Fiyatı 2022

Metaverse, sanal ve artırılmış gerçekliklerin buluştuğu bir dünyadır. İnsanların birçok farklı şekilde etkileşimde bulunabilecekleri ve katılabilecekleri bir yer olan Metaverse öğrenmek, oynamak ve bağlantı kurmak için bir yerdir. Kripto para yatırımcıları için de bilgi bulunması mümkün ve kolay olan platform hem yatırımcılar hem de meraklılar için harika bir seçenektir.. Tokenin lansman tarihi ve fiyatı Ekim 2021 olarak belirlendi. Bloktopia fiyatı lansmandan sonraki bir ay içinde 0,004 dolardan 0,12 dolara yükseldi.

BLOK, JOBE gibi diğer MetaVerse belirteçleri için iyi bir başlangıç ​​noktasıdır. BLOK, diğer kripto para birimlerinin temeli olduğu için MetaVerse'deki lider tokendir. 2023 yılına kadar piyasa değerinin 280 milyar dolara ulaşması bekleniyor. Bu, BLOK ile para kazanmak için birçok fırsat olduğu anlamına gelmektedir Bu öngörülere istinaden kripto para piyasası, kurumsal yatırımcılar ve yeni teknoloji sayesinde patlayıcı bir büyüme yaşıyor.

Bloktopia (BLOK) Coin Fiyatı

1 Bloktopia (BLOK) Coin fiyatı 0,076 dolar bazında seyretmektedir. TL olarak ise 1 Bloktopia (BLOK) Coin 1,047 TL bandında seyretmektedir.