Şenol Güneş'in yeni yardımcısı Emre Belözoğlu oldu

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’in yeni yardımcı antrenörü Emre Belözoğlu oldu. Türkiye Futbol Federasyonu resmi açıklamayı kısa süre içinde yapacak.

Şenol Güneş'in yeni yardımcısı Emre Belözoğlu oldu

Avrupa Şampiyonası’nda grubunu puansız tamamlayarak turnuvaya veda eden A Milli Takım ’da teknik heyet değişikliği yaşandı.

NTV Spor'un haberine göre ekibini revizyona giden teknik adam Şenol Güneş, Emre Belözoğlu’nu yardımcı antrenörü yapma kararı aldı. Çok başarısız geçirilen Avrupa Şampiyonasının ardından, Şenol Güneş'e hem milli takım destekçileri hem de basın yayın organlarının en büyük eleştirilerinden biri milli takımın hiçbir taktiği olmaması ve Şenol Güneş'in kurmaylarının çok vasat altı antrenörler olmasıydı. Emre Belözoğlu ile birlikte yardımcı antrenördeki kalite oranını artırmak isten Şenol Günel'in yeni yardımcısı bu yüzden Emre Belözoğlu oldu.

Yapılan görüşmenin ardından Belözoğlu A Milli Takım’ın yeni yardımcı antrenörü oldu.

Futbol federasyonu konu ile ilgili resmi açıklamayı kısa süre içinde yapacak.

Emre Belözoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Desteğiniz ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Beni ve ailemi gururlandırdınız. Şenol Hocamızla görüşmelerimiz devam ediyor; önümüzdeki günlerde süreç netlik kazanacaktır, gelişmeleri paylaşacağız." dedi.

Etiketler