Son dakika: Fenerbahçe'den transfer atağı

Gökhan Gönül ile sözleşme yenilemeyeceği şimdiden belli olan sarı-lacivertli ekip, sağ bek arayışına girdi.

Son dakika: Fenerbahçe'den transfer atağı

Sarı-Lacivertli ekip, geride kalan sezon için sağ bekte görev yapan isimlerden bir türlü istenilen fayda sağlayamamıştı. İlerleyen yaşı ile birlikte formda günlerine göre çok kötü olan Gökhan Gönül, hem sakatlıklarla boğuşmuş hem de görev aldığı kısıtlı zaman dilimleri içerisinde vasatın üstüne neredeyse hiç çıkamamıştı.

Bir diğer yandan ise Antalyaspor'dan büyük umutlarla takıma katılan Nazım Sangare de bir türlü sezon içinde beklenen performansta sürekliliği sağlayamadı.

Hâl böyle olunca yeni sezon yapılanmasında bundan önce Fenerbahçe Yönetimi, sağ bek pozisyonu için yıldız bir isim için çalışmalara başladı. İspanya La Liga'dan Atletico Madrid'den Sime Vrsaljko gündeme gelen ilk isimlerden biri oldu.

Başkent ekibiyle 1 senelik daha protokolü bulunan Hırvat savunmacının, takımdan gönderilecekler listesinde olduğu öğrenildi.

 Kapsamlı araştırmalar yapılıyor

Hatta Atletico'nun, Vrsaljko'yu bonservis bedelsiz olarak bile gönderebileceği bilgisine ulaşıldı. Ancak geçen sezon geçirdiği diz ameliyatı sebebiyle pek çok maçta takımını ya lnız bırakan 29 yaşındaki futbolcu, soru işareti yarattı. Fenerbahçe Yö netimi'nin de bu transferde aceleci olmayacağı ve oyuncunun son durumu hakkında ayrıntılı bir araştırma yaparak, son kararı vereceği edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Etiketler