Secret coin nedir? Secret coin yorum

Secret coin veri gizliliğine sahip olan ilk blok zinciridir ve gizliliği koruyan uygulamalar oluşturulmasına olanak tanımaktadır. Web3 için yüzlerce yeni kullanım örneği kilidi açarak uygulamaların güvenliği sağlamaktadır.

Secret coin nedir? Secret coin yorum

Secret coin nedir?

Secret coin nedir sorusunun cevabını şu şekilde özetleyebiliriz; Secret Network, Ethereum varlıklarınızı SCRT ile stake etmenize izin veren popüler bir kripto para birimidir. Buna ek olarak SCRT gelişen bir topluluğa sahip olan ve Secret Network'ün yaratıcısı tarafından geliştirilmekte olan tek kripto para birimidir. Secret coin bir kripto para birimidir ve Ethereum gibi merkezi olmayan bir bilgisayar ağı üzerinde çalışır. Her bilgisayar şifrelenmiş veriler üzerinde güvenli hesaplama sağlayan güvenilir bir yürütme ortamı kullanılarak oluşturulur. Bu teknoloji aynı zamanda günümüz platformlarının birçoğunda da kullanılmaktadır. Her uygulama Rust programlama dilinde yazılmış gizliliği koruyan akıllı sözleşmeler kullanır. Bu kullanıcıların fonlarını ve bilgilerini güvenli bir şekilde kullanmalarını sağlar. Sonuç olarak Secret başarılı bir süreç sergilemektedir.

Secret coin haberleri

Secret coin haberleri borsa temelinde şekillenirken Secret Network merkezi olmayan bir borsadır. Kullanıcıları jetonlarını birbirleriyle değiştirebilir ve Kullanıcı tanımlı anahtar çiftleri, kullanıcıların birbirleriyle ticaret yapmasına olanak tanımaktadır. Kullanıcı tanımlı emanet kuralları kullanıcıların özel bilgilerini gizli tutmalarına da izin verir. Secret coin ekşi kapsamında aranan bilgi kapsamında belirtilmelidir ki ağın tüm süreci merkezi değildir ve yeni gelenler de dahil olmak üzere herkes tarafından kullanılabilir. Secret Network bir kriptograf için harika bir yatırım olarak değerlendirilebilir.

secret coin nedir

Secret coin projesi

Secret coin projesi katman 1 blok zinciridir yani kendi konsensüs ve zincir içi yönetişim üzerinde çalışmaktadır. Akıllı sözleşmeler için gerekli hesaplamaları gerçekleştiren dağıtılmış bir düğüm ağı üzerinde çalışır. Bu düğümler kara kutu gibi güvenilir bir ortamla çalışır bir başka deyişle özel verilerinizi veya işlemlerinizi göremezler. Sistem ayrıca işletim sisteminizden ayrı olan TEE donanımını da kullanır.

Secret coin yorum

Secret coin yorum kapsamında şifreleme protokollerinin bir kombinasyonunu kullanır. Kullanıcılara kişisel verilerini görebilmeleri için görüntüleme anahtarları verilir. Bu anahtarları yalnızca kullanıcılar görebilir ve bunlar üzerinde tam kontrole sahiptir. Ayrıca ağ kendisini işletim sisteminden ayıran TEE donanımını kullanarak düğümlerin hesaplamaları okumasını engeller. Takip etmesi çok ilginç bir proje gibi görünen Secret network incelemeye değer bir protokoldür.

Geliştirme ekibi ayrıca sistemini diğer blok zincirlerle entegre etmek için çalışmaktadır ancak ne kadar başarılı olacağına karar vermek için çok erken. Ancak Secret coin için harekete geçmek amaçlı mükemmel bir zaman olabilir.

secret coin yorum

Secret coin geleceği

Secret coin geleceği başlığında öne çıkan nokta Secret Network verileri depolamak için sentetik jetonlar ve kripto paralar kullanmasıdır. Ayrıca kullanıcıların normal halka açık paraları yatırmasına izin verir. Buna ek olarak şirketin SNP hakkında bilgi bulabileceğiniz bir topluluk web sitesi vardır. Geliştiricileri platformu geliştirmeye odaklanmıştır.

Secret coin hangi borsada bulunur?

Kripto para birimi olarak da adlandırabileceğimiz Secret coin Binance olmak üzere Bitfinex gibi diğer büyük borsalardan alınıp satılabilmektedir.

Secret coin grafik

Secret coin grafik başlığı adı altında 1 aylık Secret coin grafiğini bu şekilde inceleyebiliriz.

secret coin grafik

Secret coin hedef fiyatı

Secret coin hedef fiyatı 5 dolar seviyelerinde seyretmesi ihtimaller dahilinde görünürken kripto para piyasalarında beliren risklerin farklılıklar yaratması da muhtemeldir.

Secret coin ne kadar?

Secret coin alınır mı sorusunu cevaplamamızı sağlayan bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

Secret coin kaç dolar?

Secret coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 Secret coin dolar bazında 5,07 dolar olarak belirtilebilir.

Secret coin kaç TL?

Secret coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 Secret coin TL bazında 60,02 TL olarak belirtilebilir.

Secret coin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 8,377,004,564 TL

Hacim: 169,405,261 TL

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.