Sadece bugün ve yarın geçerli! 299 TL’ye uçak bileti alma fırsatı

Uçak bileti fiyatlarının yüksek olması hemen herkesi olumsuz olarak etkilemektedir. Bugün Türk Hava Yollarından gelen açıklama kapsamında indirimli bilet kampanyasının başladığı duyuruldu.

Sadece bugün ve yarın geçerli! 299 TL’ye uçak bileti alma fırsatı

Türk Hava Yolları tarafından resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım kapsamında indirimli bilet kampanyasının başladığı açıklandı. Ucuz bilet almak isteyen kişiler arama motorları üzerinden ucuz bile kampanyası detayları şeklinde araştırma yapmaya başladı. Peki, THY ucuz bilet nasıl alınır? Türk Hava Yollarının resmi sosyal medya hesabı üzerinden ucuz bilet kampanyası başlatıldı. Son zamanlarda giderek artan uçak bileti fiyatlarından dolayı insanlar kara taşımacılığına yönelmişti. Uzun zamandır uçak yolculuğu yapmayan kişileri sevindiren haber Türk Hava Yollarından geldi. İşte, THY ucuz bilet kampanyası detayları açıklandı.

Ucuz bilet kampanyası detayları…

Türk Hava Yolları tarafından sunulan ucuz bilet kampanyası detayları belli olmaya başladı. Kampanya kapsamında:

“Keşfedilmeyi bekleyen birbirinden güzel rotalara ve sevdiklerinize, en avantajlı şekilde ulaşmanız için eşsiz uçuş deneyimlerine davetlisiniz. Uçak bileti kampanyalarımızı takip ederek seyahatiniz esnasında Türk Hava Yolları olarak sunduğumuz gurme lezzetleri tadabilir, konforlu koltuklarımız ve farklı ihtiyaçlarınıza cevap veren seyahat kitimiz sayesinde uçuşun en keyifli halini deneyimleyebilirsiniz" denildi.

Sadece bugün ve yarın geçerli! 299 TL’ye uçak bileti alma fırsatı - Resim : 1

En ucuz bilet 299 TL!

Türk Hava Yolları tarafından sunulan kampanya kapsamında en ucuz bilet 299 TL’den satılmaktadır. Sunulan kampanya sadece yurt içi uçuşlarda geçerli olmakla beraber 4 Ekim ile 5 Ekim tarihinde alınan biletlerde geçerli olacaktır. Erken rezervasyon fırsatından faydalanmanızı sağlayan bu kampanyadan faydalanmak için 6 Şubat 2023 ile 9 Nisan 2023 tarihleri arasında uçak bileti almanız gerekir.