İndirime hasret kaldık: Yine çifte zam geliyor

Günümüz şartlarında gündemlerden düşmeyen en önemli konuların başında zam ve indirim haberleri geliyor. Yine çifte zam geleceği duyuruldu.

İndirime hasret kaldık: Yine çifte zam geliyor

Hemen herkes tarafından araştırılan konulardan biri de akaryakıt olmaktadır. Sektörün güvenilir kaynaklarından araç sahiplerine kötü haber geldi. Edinilen son haberlere göre 81 il tamamında akaryakıt fiyatlarına zam geleceği açıklandı. Ocak ayında olan seviyelerine inen Brent petrol fiyatları pek çok kişide indirim gelecek havasını yaratmıştı. Fakat indirim yerine motorine ve benzine zam geleceği açıklandı. Bugün, akaryakıt fiyatlarına zam gelmesi bekleniyor.

Hem motorin hem benzine zam!

Motorine ve benzine zam

Brent petrol fiyatları bir haftadır düşüş gösterirken bugün 90 dolar seviyesinde işlem gördü. Düşüş gösterdiği esnada ne yazık ki indirim gelmedi. Motorin ve benzine indirim haberi gelmek yerine zam haberi gelince vatandaşın tepkisi çekildi.

Sektörün güvenilir temsilcilerinden aktarılan bilgilere göre motorine ve benzine zam geleceği açıklandı. Türkiye genelinde motorinin litre fiyatı 1,25 TL zamlanacak ve benzine ise ortalama 96 kuruş ile 1,10 TL arasında zam gelecek. Belirtilen zamlardan sonra:

İstanbul’da motorin 24,32 TL, Ankara’da motorin 24,43 TL, İzmir’de motorin 24,47 TL’den satışa sunulacak.

İstanbul’da benzin 20,18 TL, Ankara’da benzin 20,35 TL, İzmir’de benzin 20,31 TL’den satışa sunulacak.