Sadece 246 TL ödeyecek sıfır araç sahibi olabilirsiniz!

2022 yılının bitmesine kısa bir süre kala sıfır araç sahibi olmak isteyen kişiler kampanyaları takip etmektedir.

Sadece 246 TL ödeyecek sıfır araç sahibi olabilirsiniz!

2022 yılının bitmesine az bir süre kala araç sahibi olmak isteyen kişiler kampanyalarla ilgili araştırma yapmaktadır. Bir kampanya açıklamadı da DACİA’dan geldi. DACİA tarafından yapılan yazılı açıklama kapsamında Ekim ayı kampanyası duyuruldu. Açıklanan kampanya kapsamında DACİA tarafından 75 bin TL kredi verilip, 12 ay vadeyle %1,99 faiz oranıyla aylık 7403 TL ödeme imkanı sunulmaktadır. Bu kapsamda günlük ödeme miktarı da 246,76 TL olmaktadır.

Sıfır araç sahibi olmak isteyen kişiler kampanyalarla ilgili açıklama yapmaktadır. Dacia araç sahibi olmak isteyen kişiler için Ekim ayı kampanyasını duyurdu. 2022 model Comfort Turbo 150 bg 4x4 otomobil perakende satış fiyatına indirim yapıldığı ve kampanyalı olarak sunulacağı duyuruldu. Sunulan kampanya kapsamında 246 TL ödemeyle sıfır araç sahibi olabileceksiniz.

246 TL ile sıfır araç alabilirsiniz!

Sadece 246 TL ödeyecek sıfır araç sahibi olabilirsiniz! - Resim : 1

Dacia tarafından sunulan kampanya kapsamında günlük 246 TL ödeyerek sıfır araç sahibi olma imkanı vatandaşlara sunulmaktadır. Dacia tarafından hazırlanan kampanya kapsamında:

Dacia Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya, sınırlı sayıdaki 2022 model Comfort 1.3 Turbo 150 bg 4×4 otomobilin, perakende satın alımında geçerlidir. Kampanyada, 75.000 TL kredi, 12 ay vade ve %1,99 faiz oranı ile aylık ödeme 7.403TL’dir. Araç için peşinat ödemesi ayrıca yapılacaktır.

Finansman kampanyaları Dacia Finans’ın şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları bireysel kullanımda Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, Dacia Finans’ın baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir.

Duster’ın ortalama CO2 salımı 143-155 (g/km); ortalama yakıt tüketimi 6,4-6,9 (l/km) aralığındadır. Temsili model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.10.2022 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.