Robinhood CEO’su Vladimir Tenev’den önemli Dogeoin yorumu

Hisse senetleri ve kripto ticaret platformu Robinhood'un CEO'su Vladimir Tenev, meme tabanlı kripto para birimi Dogecoin lehine mücadele etti.

Robinhood CEO’su Vladimir Tenev’den önemli Dogeoin yorumu

Tenev, şu anda Dogecoin ile bağlantılı işlem ücretlerinin, Tesla şefi Elon Musk'ın da geçmişte söylediği gibi, "yok olacak kadar küçük" olması gerektiğini kaydetti.

Tenev, Dogecoin'in geliştiricilerin sonundan itibaren sadece birkaç ince ayar ve iyileştirme ile günlük ödemeler ve çevrimiçi işlemler için kullanılabilir bir varlık olarak ortaya çıkma potansiyeline sahip olduğuna inanıyor.

Robinhood şefi, Dogecoin'in blok boyutunun ve blok süresinin, kripto para birimi yaygın olarak benimsenmeye yaklaşmadan önce iyileştirilmesi gereken kilit alanlar olduğunu vurguladı.

Blok süresi, madencilerin veya doğrulayıcıların bir blok içindeki işlemleri doğrulaması ve bu blok zinciri içinde yeni bir blok üretmesi için geçen süredir. Blok boyutu, belirli bir blok zincirinin her bloğunun desteklediği veri depolama kapasitesini ifade eder. Dogecoin kendi blok zincirinde bulunur.

Robinhood CEO’su Vladimir Tenev’den önemli Dogeoin yorumu - Resim : 1

Dogecoin şu anda 1MB blok boyutuna ve saniyede 40 işlem (TPS) çıktısı verebilen 1 dakikalık blok süresine sahiptir. Bu arada, raporlara göre, Dogecoin'deki mevcut gaz ücreti veya işlem ücreti, işlem başına kabaca 0,003 ABD Doları dogecoin bir e-para birimi öncüsü yapacak kadar küçük.

Bu gaz ücreti ne kadar azalırsa, Dogecoin fiat ikamesi olmak için o kadar çok değişiklik alır. Geçen yıl Musk, DOGE işlemlerinde gaz ücretinin düşürülmesini de günün gereği olarak vurgulamıştı. Multi-milyarder, Tesla'nın bazı ürünleri için ödeme modu olarak DOGE'yi zaten kabul ediyor.

Aslında, Amerikan sinema zinciri AMC Theatres da belirli hizmetler için bir ödeme seçeneği olarak Dogecoin'i kabul ediyor. Robinhood, 2018'de kripto listesine DOGE'yi ekledi. O yıl, meme para tek başına kripto ticareti gelirinin yüzde 30'undan fazlasını oluşturuyordu. Dogecoin'in başarısından ilham alan Robinhood, kısa süre önce Shiba Inu'yu takas edilebilir kripto para birimleri listesine ekledi.

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
DOGEUSD:BNN Dogecoin Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.06256
En yüksek 0.06411
En düşük 0.06213
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler
Yorumlar