Ripple şirketinin arzına yeşil ışık!

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse şirketin halka açılması hususunda şirket olarak hem fikir olduklarını ancak SEC ile olan davanın sona ermesinden sonra bu konuda adım atacaklarını söyledi.

Ripple şirketinin arzına yeşil ışık!

Ripple'nin kurucu ortaklarından aynı zamanda CEO'luğunu yapan Brad Garlinghouse XRP'nin halka arz konusunda şirket yöneticilerinin fikir birliğinde olduğu ve halka arza olumlu bakıldığını açıkladı yalnız SEC ile olan davanın halka arz için şu an bir engel olduğu bir gerçek davadan sonra bu konuda adım atacaklarını belirtti.

Dijital paralarla ilgili bir konferansta konuşan Ripple CEO’su Brad Garlinghouse: Halka arz büyük bir sorun olmazsa gerçekleşecek ancan bunun için davanın son bulması gerekir dedi.

XRP'yi Menkul Kıymet Olarak Gören Tek Ülke Amerika Birleşik Devletleri!

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse SEC ile aralarındaki dava ile ilgili olarakta önemli açıklamalarda bulundu. '' XRP ve BTC'nin neden SEC tarafından farklı algılandığını anlamak çok güç nedenlerinin açıklaması için mahkemeye başvuruldu ve kabul edildi. Davanın sürecinin ilerlemesi açısından iyi bir gelişme olduğunu belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

Mahkeme Ripple’ın talebini kabul etti. Biz zaten 2 ilâ 3 senedir regülasyon konusunda netlik talep ediyoruz. Bu nedenle şu an olumlu bir ilerleme dönemindeyiz. Aslında ABD, şu anda XRP’yi menkul kıymet olarak kabul eden tek ülke. Diğer ülkeler para birimi olarak görüyor.

Money Gram Yıkım Etkisi Yarattı

Geçtiğimiz yılın son ayında SEC'in açtığı davanın ardından Money Gram'la olan ortaklıklığın ortadan kalkmasının ardından regülasyonların netleşmesinin beklenmek istenmesi olduğunu dile getiren Ripple CEO'su şöyle söyledi:

MoneyGram ve Ripple, birkaç milyar dolarlık ODL (Talebe bağlı likidite) işlemlerini temsil eden önemli bir ortaklığa sahipti. Regülasyon konularında bir netlik elde edilinceye kadar bu ortaklığı sonlandırma kararı aldık ancak bu ayrılık tabii ki şirkete önemli bir darbe vurdu

  

BirBorsa / Cem Arslan

Etiketler