Resmi Gazete internet sitesine erişim sorunu

Resmi Gazete'nin internet sayfası 'çalışma yapıldığı' için erişime kapatıldı. Sebebi ise eski Bakan Durmuşoğlu'nun gece 00:00'dan sonra Türk halkını teyakkuza davet etmesi olarak görülüyor.

Resmi Gazete internet sitesine erişim sorunu

https://www.Resmigazete.Gov.Tr/ olarak bilinen T.C. Resmi Gazetesi internet sitesine bakım nedeniyle erişim sağlanamıyor.

Web sitesinde "Sayfada Çalışma Yapılmaktadır" mesajına yer verilmiş durumda.

İYİ Parti Ankara Milletvekili ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda; “Ben sizleri bugün cuma dolayısı ile bu gece saat 00.00’dan sonra teyakkuza davet ediyorum. Resmi Gazeteyi takip etmenizi öneri ediyorum. Bu gece bir şey olabilir. Olduğu zamanda Türk lirasının üstünde nasıl daha fazla bir sıkıntının geleceğini görürsünüz” demişti. Yılmaz'ın açıklaması "Merkez Bankası Başkanının veya Hazine ve Maliye Bakanının değişebileceği" ihtimallerini akıllara getirmiş, Yılmaz ise "Bu bir bilgi ve duyuma dayanmıyor var olan belirsizliklere vurgu yaptım" demişti.

Sayfanın Yılmaz'ın açıklaması sonrası oluşan yoğun trafik sebebiyle erişim sıkıntıları yaşadığı için bakıma alındığı sosyal medya platformu Twitter'da kullanıcılar tarafından tahmin ediliyor.

Etiketler