Bu Yüzden Solana Cardano'yu Geride Bıraktı

Yüzde 20'nin üzerinde bir fiyat artışı Solana'yı Cardano'yu geçerek en büyük kripto para birimleri arasında yedinci sıraya taşıdı. Bunun nedeni ve blockchain'lerin neye benzediği.

Bu Yüzden Solana Cardano'yu Geride Bıraktı

Altcoin piyasasında yeni sıralama. Solana, piyasa değerine göre en büyük kripto para birimleri arasında yedinci sırada yer almak için mücadele ediyor. Solano, Dogecoin ve Cardano'yu geride bırakıyor. Solana ağının şu anda 9,67 milyar dolarlık piyasa değeri var. Değişiklik neyle ilgili ve Cardano'nun göstergelerinin neden hala olumlu olduğu ise merak konusu.

Solana VS Cardano

Solano Neden Yükseliyor? SOL Yükselmeye Devam Edecek Mi?

30 Eylül'de SOL, Cardano ve Doge'u geçti. Defillama'nın verilerine göre işlem hacmi 48 saatte ikiye katlanarak 23 milyon dolardan 46 milyon dolara çıktı. Ayrıca olumlu tarafı ise Kilitli Toplam Değer bu yılın en yüksek seviyesine 2 Ekim'de 335 milyon dolar ile ulaştı. Solana'ya olan ilgi son yedi günde sosyal medyada da arttı. LunarCrash'in analizlerine göre sosyal katılım oranları bir haftada yüzde 40 arttı. Eski adıyla Twitter olan X'te ise yüzde 60 oranında.

Ayrıca yatırımcıların FTX'teki SOL tasfiyeleri nedeniyle fiyatların düşeceği yönündeki korkuları da azalmış görünüyor. 13 Eylül'de Delaware'deki bir ABD iflas mahkemesi, iflas eden borsanın kripto varlıklarını satabileceğine karar verdi. Mahkeme belgeleri şunları gösteriyordu: FTX, Solana'nın değerini 1,12 milyar dolar olarak elinde tutuyor. Pek çok kişi olası satışlar nedeniyle fiyatların düşmesinden korkuyordu.

Kripto yatırımcısı Chris Burniske, Twitter'da FTX'in SOL'sinin yalnızca yüzde 13'ünün likit olduğuna dikkat çekti. Yatırımcılar "sakin kalmalı".

 Cardano (ADA) Coine Yatırım Yapılmalı Mı?

Solana'nın Cardano'yu geride bırakması hiçbir şekilde Cardano ağında olumsuz bir eğilime işaret etmiyor. Tam tersine ADA tokenı da geçen hafta yüzde 4,5 oranında artış gösterdi. Fiyat şu anda 0,257 dolar. Ek olarak, CryptoDep tarafından yapılan bir analize göre Cardano, geliştirici aktivitesinde diğer tüm blockchainlerden daha fazla zirveye sahip.

 en değerli kripto para projeleri(Kaynak:CryptoDep)

Cardano'nun arkasındaki geliştirme ekibi olan Output Output Global, Eylül ayında Web3 platformu Lace için yeni özellikler tanıttı. Lace Wallet kullanıcılarının ADA'larını beş farklı havuza kadar stake etmelerine olanak tanıyan bir özellik içerir. Ledger donanım cüzdanlarının arayüzünde de iyileştirmeler yapıldı.

ADAUSD:BNN Cardano Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.2668
En yüksek 0.2723
En düşük 0.265
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler