REEDR Tavan Serisini Bozdu: REEDER Hissesini Satılmalı Mı?

Reeder Teknoloji (REEDR) adlı şirket, geçtiğimiz haftada borsada işlem görmeye başlamıştı. REEDR'ın halka arz edilen hisseleri, sadece 7 işlem gününde tavan yaparak dikkat çekti.

REEDR Tavan Serisini Bozdu: REEDER Hissesini Satılmalı Mı?

Reeder Teknoloji Sanayi ve Ticaret A.Ş. (REEDR), 21 Eylül 2023 tarihinde Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladıktan sonra dikkatleri üzerine çekiyor. Şirketin halka arzı büyük ilgi gördü ve toplamda 4.208.248 katılımcının başvuruda bulunduğu gözlemlendi.

REEDR hisseleri, halka arzın başladığı ilk günden itibaren yatırımcıların ilgisini çekti. İlk işlem gününde tavan fiyatını yakalayan hisseler, toplamda 6 kez tavan fiyatına ulaştı. Ancak son işlem gününde tavan bozularak farklı bir seyir izledi.

REEDR Hisse Tavan Fiyat Performansı

REEDR hisseleri, halka arzın başladığı ilk günden itibaren yatırımcıların dikkatini çekti. İlk işlem gününden itibaren hisseler, 6 kez tavan fiyatına ulaşarak yatırımcılara kazanç sağladı.

REDDR halka arz

REEDR Hisse Halka Arz Fiyatı ve Dağıtım

REEDR halka arz fiyatı, 9,30 TL olarak belirlendi ve toplamda 1.999.500.000 TL'lik bir büyüklüğe ulaştı. Halka arzda eşit dağıtım yöntemi uygulandı ve toplamda 215.000.000 lot yatırımcılara sunuldu. Bu dağıtımda, yurt içi bireysel yatırımcılara 182.750.000 lot ve yurt içi kurumsal yatırımcılara 32.250.000 lot tahsis edildi.

REEDR Hissesi Ne Kadar Kazandırdı?

REEDR hisseleri, halka arz sonrası performansı ile dikkat çekiyor. Son işlem gününde tavan bozulsa da, şu an itibariyle hisse senedi 16,45 TL seviyesinden işlem görüyor ve halka arz getirisi yüzde 60.80 olarak kaydediliyor. Yatırımcılar, REEDR hisselerinin gelecekteki performansını yakından izliyor.

Reeder Teknoloji'nin halka arzı, yatırımcılar arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda. REEDR hisse senedi, işlem görmeye başladığı tarihten itibaren yatırımcısına yüzde 92 oranında getiri sağlamıştır. Yatırımcılar, REEDR hisselerinin gelecekteki seyrine olumlu bir bakış açısıyla yaklaşıyorlar.

Etiketler