PYR Coin nedir? Vulcan Forged (PYR Coin) Binance'de var mı?

26 Kasım tarihinde Binance'de listelenen PYR Coin (Vulcan Forged) nedir? PYR Coin nereden ve nasıl satın alınır? PYR Coin hakkında merak edilenler...

PYR Coin nedir? Vulcan Forged (PYR Coin) Binance'de var mı?

26 Kasım 2021'de Binance borsasında yeni bir token listelendi. Blockchain ve oyun ekosistemini bir araya getiren PYR Coin'in fiyatı listelenmenin ardından 37.48 dolar düzeyine kadar yükseldi. Peki PYR Coin (Vulcan Forged) nedir, nasıl alınır? İnceleyelim.

Vulcan Forged (PYR Coin) nedir?

PYR Coin nedir? Vulcan Forged (PYR Coin) Binance'de var mı? - Resim : 1

Vulcan Forged bir NFT pazarı ve blockchain oyun stüdyosudur. Vulcan, açık artırmalarla etkileşime geçmek için Vulcan Forged'ın belirteç PYR'sini kabul eden kripto koleksiyonları ve takas edilmeyen NFT'ler için dijital bir pazar yeridir. Vulcan Forged; İngiltere, Ukrayna ve Yunanistan'a yayılmış 30 çekirdek üyeden meydana gelir. Ana ofisleri Atina'dadır. CEO'su Jamie Thomson'dır.

Vulcan Forged ile blockbabies, VulcanVerse, Coddle Pets, berserk ve daha fazla özel dijital varlık alım satımı yapılabilmektedir.

PYR ne için kullanılır?

PYR Coin nedir? Vulcan Forged (PYR Coin) Binance'de var mı? - Resim : 2

Oyun geliştiricilerine ve NFT dapp kuluçka programına erişim,

VulcanVerse arazisinde ve diğer varlıklarda bahis yapma,

Oynamak için kazanılan ödüller,

Oyun varlık seviyelerini yükseltme ve sürdürme.

VulcanVerse, Greko-Romen döneminde geçen 3 km'ye 3 km'lik sanal bir evrendir. Kullanıcıların arazilerine ve varlıklarına gerçekten sahip olmalarını sağlamak için blokchain teknolojisini kullanan bağımsız bir oyundur. Karmaşık yapım araçları ve MMO oyun işlevleri vardır. Bilgileri Fighting Fantasy yazarları tarafından yazılmıştır.

PYR nasıl satın alınır?

PYR Coin nedir? Vulcan Forged (PYR Coin) Binance'de var mı? - Resim : 3

Vulcan Forged, kullanıcılara pazar yerinde ve oyun içindeki satın almalarda problemsiz ve düşük ücretli işlemler sunmayı garantiler. 

Vulcan Forged cüzdanlarının beyaz etiketli olması sebebiyle bütün Vulcan Forged kullanıcılarının hesaplarında zaten bir BSC cüzdanı vardır. Bu da kullanıcıların işlemleri tamamlamak için artık BSC katmanında PYR'ı kullanabilecekleri anlamına gelir.

PYR, 26 Kasım'da kripto alım satım platformu Binance'da listelendi. PYR, Binance ve daha birçok kripto para borsasında satın alınabilmektedir.

Etiketler