Putin operasyonlara devam kararı aldı!

Avrupa Birliği yaptırımları ve ABD enflasyonunun konuşulduğu günlerde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den Rusya-Ukrayna savaşına yönelik yeni açıklamalar geldi. İşte Vladamir Putin'den açıklamalar...

Putin operasyonlara devam kararı aldı!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Avrupa Birliği tarafından son günlerde artan yeni yaptırım haberlerine rağmen Ukrayna savaşı hakkında gündem yaratan açıklamalarda bulundu.

Avrupa Birliği cephesinin artan petrol ve gıda fiyatlarının ardından yeni yaptırımlarla Rusya'yı sıkıştırmak istemesi üzerine savaşın geleceği merak edilirken; Rusya Devlet Başkanı Putin'den yeni açıklamalar geldi. Rusya Devlet Başkanı Putin, "Ukrayna'da Rusya karşıtı güçler ile çatışma kaçınılmazdı, sadece bir zaman meselesiydi. Askeri operasyon ile Rusya'yı koruyoruz, başka seçeneğimiz yoktu" dedi. Ukrayna gerçekleştirdikleri operasyonlardan herhangi bir şüphelerinin de olmadığını sözlerine ekleyen Putin, operasyonların başarıyla tamamlanana kadar devam edeceğini de belirtti.

Operasyonlar devam edecek!

Tüm dünyayı etkisi altına alan savaşın ne kadar devam edeceği hakkında konuşan Rusya Devlet Başkanı Putin, "Askeri operasyonumuz başarıya ulaşana dek sürecek" dedi. Sözlerini sürdüren Putin, "Kendimizi izole etmeyeceğiz. Modern dünyada kimse katı bir 

Son günlerde artan yeni yaptırım iddiaları ve planları hakkında ise söz söylemeyen Putin'e karşılık yeni yapılan açıklamaların ardından Avrupa Birliği'nden cevap bekleniyor. Lüksemburg'ta bulunan birkaç Avrupa Birliği yönetici ise ekonomideki tahribatı en aza indirmek ve savaş krizini bir nebze olsun olumlu yöne seyir ettirmek için yeni yaptırımların kapıda olduğunu belirtmişti.