Piyasadaki krizi önceden bilen analistten şok Bitcoin tahmini!

Bitcoin tahmini yapan birçok analist bulunmakta. Bunların kimisi ana kripto para birimi Bitcoin'in 100 bin dolara çıkacağına inanıyorken kimisi ise felaket senaryoları çiziyor. Piyasanın önemli kripto para analistlerinden John Squire, Bitcoin tahmini ile herkesi şaşırttı.

Piyasadaki krizi önceden bilen analistten şok Bitcoin tahmini!

Kripto para piyasalarında Bitcoin tahmini yapan birçok analist bulunmakta. Bunların kimisi ana kripto para birimi Bitcoin'in 100 bin dolara çıkacağını söylüyor kimisi ise felaket senaryoları çiziyor. Piyasanın önemli kripto para analistlerinden John Squire, Bitcoin tahmini ile herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz aylarda yaşanan Luna krizi tüm dünyadaki kripto para yatırımcılarına aslında kripto paraların ortadan kalkabileceğini ve bunun karşılığında şirketlerin çok büyük bir hukuksal sorunla karşılaşmadığını gösterdi. Bu yaşananların ardından milyarlarca dolarlık likit işlemler meydana gelmiş ve neredeyse tüm piyasa büyük düşüşle karşı karşıya kalmıştı. 

Yaşanan bu olaylardan sonra birçok analist kripto para piyasalarına ilişkin Bitcoin tahminini paylaştığı görüldü. 

Bitcoin fiyatı 10 bin doların altına inecek!

Ojamu’nun ortağı ve finans uzmanı Jogn Squire, Bitcoin tahmini üzerine açıklamalarda bulundu. Squire, ekonominin büyük bir krize sürüklendiğini dile getirdi. Bunun da kripto ve genel piyasada bir ayı dönemine girişe neden olacağını bu sayede Bitcoin ve kripto piyasasının dibe sürükleneceğini dile getirdi. 

Kripto para uzmanı Squire, Bitcoin tahmini olarak ise öncelikle sağlam bir boğa tuzağı kurulması gerektiğini dile getirdi. Boğa tuzağı için analizini paylaşan Squire, önce 25 bin dolar seviyesini geçeceğini ve 28 bin dolara kadar hızlıca uzayacak olan Bitcoin grafiğinin devam eden süreç içerisinde hızlıca geri çekileceğini ve kötü haber akışının tüm planları alt üst edeceğini dile getirdi.

Piyasadaki krizi önceden bilen analistten şok Bitcoin tahmini! - Resim : 1

Squire'in Bitcoin tahmin analizine göre global ekonomik kriz için birçok ülkenin hazırlık içinde olduğunu ve kripto piyasasının da bu krize paralel hareket edeceğini söyledi. Squire'in Bitcoin analizinde devam senaryosu olarak önce 28 bin dolardan aşağı düşeceğini ve kademeli olarak değer kaybının ardından önce 20 bin dolarda bir miktar dinlenme ve küçük boğaz tuzaklarının yaşanacağını dile getirdi. Ardından en büyük desteklerden biri olan 20 bin doların da kırıldıktan sonra 18 bin dolarda bir süre dinlenme sürecine gireceğini dile getirdi. 

Bitcoin 3 bin dolara düşebilir mi?

Squire, ekonomik krizin 2022 sonunda başlayacağına daha sonrasında ise Bitcoin'in 10 bin dolar altına ineceğini iddia etti. Bitcoin 10 bin dolar altına indikten sonra ise neredeyse hiçbir yatırımcının bu zarara katlanmayacağını ve kripto piyasasına güvenin neredeyse biteceğini dile getirdi. 10 bin dolar altında ise en büyük desteğin 3 bin dolar seviyesinde olduğunu ve ana kripto birinin 3 bin dolara kadar düşeceğini iddia eden Squire, 3 bin dolara düştükten sonra Bitcoin alınması gerektiğini dile getirdi.

Bitcoin tahmini yapmak artık daha zor!

Bitcoin'de tahmin yapan birçok yatırımcı ve analist bulunmakta. Fakat Squire kadar net bir düşüş planlaması yapan neredeyse hiç yok. Bitcoin'in 3 bin dolara kadar düşmesini bekleyen Squire, devam eden senaryosunda ise 69 bin dolarlık bir tarihi zirvesi olan Bitcoin'in yakın gelecekte böyle bir rekoru tekrardan kıramayacağına inanıyor. Squire'ın Bitcoin tahmini ise gelecekte en fazla 30 bin dolar seviyesi. 3 bin dolardan yatırım yapacağını duyuran Squire, yaklaşık 10 katı kadar kâr etmeyi planladığını da planları arasına ekledi. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Instagram‘da takip edin YouTube kanalımıza katılın!

 Sorumluluk Reddi Beyanı: www.birborsa.com'da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

 

BTC/TRY Bitcoin Türk Lirası
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 2151493.95
Satış 2152474.25
Değişim -11786.25%
Son Değer 2151984.1
En yüksek 2182111.74
En düşük 2151529.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler