Bu meme coin patlamaya hazırlanıyor

Yoğun olarak takip edilen bir kripto analisti ve trader, meme coin Dogecoin'in (DOGE) büyük bir ralliye yönelebileceğini varsayıyor.

Bu meme coin patlamaya hazırlanıyor

Smart Contracter olarak bilinen takma isimli analist, 210.500 sosyal medya takipçisinin DOGE hakkındaki düşüncelerini aktardı. Dogecoin'in çok aylık bir düşüş trendine tanık olduktan sonra ve yatay birikimden çıktıktan sonra büyük bir rallinin zirvesinde olabileceğini söylüyor. Üstelik analiz şu ifadeleri kullandı:

''DOGE'da iyi bir hacimle iki aylık birikim patlaması var. Dürüst olmak gerekirse muhtemelen iyi bir al ve unut oyunu'' diyerek düşüncelerini belirtiyor.

DOGE, 2019'daki BTC hareketlerini taklit ediyor

Smart Contracter'a göre köpek logolu para şu anda Bitcoin'in (BTC) 2019 fiyat hareketini taklit ediyor. o sırada amiral gemisi kripto varlığıda yan birikimden çıktı. Aylarca süren ağır düşüş hareketine katlandıktan sonra ortalama 4.000 dolardan yükseldi. 14.000 doların biraz altına ulaştı. Analist DOGE'un bu hareketinde gerçekten bir şansı olduğunu düşünmekte. Üstelik bir çok insanında bu durumun farkında olduğuna inanmakta.

Bir varlığın destek ve direnç seviyelerini belirlemek için bir teknik analiz yöntemi olan Fibonacci geri çekilme seviyelerine dayanan Smart Contracter, Dogecoin adına 0,50 doların altında bir hedef fiyat belirliyor. Kısaca DOGE için mevcut fiyatı 0,08 dolardan yüzde 500'ün üzerinde bir yukarı potansiyel olduğunu gösteriyor.

Meme coin projeleri boğa koşusunda

Piyasa değerine bakıldığında en büyük meme coin olan DOGE ve SHIB 24 saat içinde düşüş yaptı. Düşüşe rağmen her iki kripto parada son yedi gündeki büyük kazançla sayesinde piyasanın geri kalanından öne çıktı. Bu haftanın başlarında 0,088 doların üzerinde 10 hatanın en yüksek seviyesine ulaşan DOGE, hafta boyunca yüzde 13.4 artışla 0,081 dolardan işlem görüyordu. SHIB, aynı dönemde yüzde 20,6 gibi devasa bir artışla 0,00001488 dolardan el değiştiriyor. DOGE ve SHIB işlem hacimleri son gün ölçüde geriledi. Sırasıyla yüzde 60 ve yüzde 20 düştü.

Bu meme coin patlamaya hazırlanıyor - Resim : 1

İki meme coin'in son fiyat hareketi değeri düşen birçok kripto parayla keskin bir ikilem oluşturuyor. Köpeklerden ilham alan para birimlerine kıyasla, piyasa liderleri de olmak üzere ağır bir kayıp yaşadı. BTC, yazı yazılırken, 23.414 dolardan el değiştiriyor. ETH şu anda 1.846 dolardan işlem görüyor.

Uyarı: BirBorsa.com'da yer alan yazı ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Buse KAPLAN/BirBorsa

SUSD KC Amerikan Doları Türk Lirası
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 32.36
Satış 32.38
Değişim -0.0899%
Son Değer 32.38
En yüksek 32.41
En düşük 32.32
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%