PETKİM hissesi neden düşüyor?

FETÖ/PDY örgütünün deşifresine yönelik olarak sürdürülen soruşturmalar kapsamında, halen 14'ü aktif görevde, 8'i eski PETKİM Petrokimya A.Ş.'nin çalışanı olan ikisi bayan 20'si erkek toplam 22 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

PETKİM hissesi neden düşüyor?

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığından alınan bilgiye göre, FETÖ/PDY örgütünün deşifresine yönelik olarak sürdürülen soruşturmalar kapsamında, ilgili şahısların terör örgütleri ile irtibatlarını gösteren nitelikte beyan, bylock kaydı, Bank Asya artan hesap kaydı, KHK ile kapatılan dernek üyeliği ve iş yeri SGK kaydı bulunun PETKİM Petrokimya A.Ş. Ve Star Rafineri çalışanlarına yönelik operasyon düzenlendi.

Mühendis, teknisyen, tekniker, satış elemanı, şoför vb. Görevleri icra eden, halen 14’ü aktif görevde, 8’i eski PETKİM çalışanı olan ikisi bayan 20’si erkek 22 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Petkim hisseleri bu haber akışının hemen ardından yüzde 8'den fazla değer kaybetti. Çok büyük satış baskısı altına giren PETKİM tahtasında net hacim 71 milyon liranın üzerinde olmasına rağmen satış baskısı gittikçe derinleşiyor.

PETKM PETKIM PETROKIMYA HOLDING A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 20.2
Satış 20.22
Değişim 0.1%
Son Değer 20.22
En yüksek 20.42
En düşük 20.1
Haftalık Değişim 0.8982%
Aylık Değişim 1.9667%
Yıllık Değişim 11.0378%
Etiketler